De Boedingen 23 4906 BA Oosterhout (NB)

€ 11.500 /mnd

Omschrijving

Op absolute zichtlocatie gelegen, representatieve en moderne showroom met werkplaats en buitenterrein. Gelegen op bedrijventerrein 'De Wijsterd', ten noorden van de woonwijk 'Vrachelen' in Oosterhout. Direct zichtbaar vanaf de doorgaande 'Bovensteweg' en centraal gelegen ten opzichte van de snelwegen A27 en A59. Deze bedrijfsruimte is voorzien van een ruime showroom met receptie, entresol, kantoorruimte, kantine, sanitair, werkplaats, magazijn en opslagruimte.

Ligging en bereikbaarheid:

Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is een middelgrote gemeente. Er wonen ruim 58.000 inwoners in ruim 23.000 woningen. De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout en drie kerkdorpen: Den Hout, Oosteind en Dorst. Uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch), alsook per water (Wilhelminakanaal) en goederenspoor.

Indeling:

Entree met receptie, ruime klantenontvangst (verlaagd) met pantry en gescheiden dames- en heren toiletruimte. Toegang tot de zeer ruime showroom met entresol. Door de grote raampartijen over de volle breedte van het pand is er een goede lichtinval in de showraam aanwezig en heeft de tegenovergelegen doorgaande 'Bovensteweg' een goed zicht op de tentoongestelde producten. De ruimte is voorzien van een systeemplafond, nette plavuizenvloer en lichtstraat. Er zijn twee grote openslaande deuren aan de voorzijde aanwezig, alsmede een overheaddeur aan de achterzijde voor het in- en uitrijden van voertuigen.

De entresol is bereikbaar per trap vanuit de showroom. Hier is ook een overheaddeur aanwezig met aan de achterzijde van het een pand een brug voor het in- en uitrijden van voertuigen. De entresol biedt nog meer showroomruimte en geeft toegang tot de kantoorruimte.

De kantoorruimte bestaat uit een tweetal kantoorkamers, kantine, cv-ruimte en sanitairruimte. Kantoorkamer I is voorzien van een tegelvloer, systeemplafond en heeft zicht op de showroomruimte op de entresol. Kantoorkamer II is voorzien van vloerbedekking, systeemplafond en beidt zicht op de werkplaats. De ruime kantine is voorzien van een keukenblok met voldoende kasten en stromend water. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer. De sanitairruimte is voorzien van twee toiletruimtes, lockers en wastafels. Vanuit hier is de werkplaats op de begane grond bereikbaar.

De werkplaats bestaat uit twee delen en heeft een vrije hoogte van deels ca. 6.50 meter en deels 2.50 meter. In de werkplaats bevindt zich tevens een milieuhok en een separaat afsluitbaar magazijn voor de opslag van klein materiaal. Vanuit de werkplaats is er een opslagruimte op de entresol bereikbaar. De werkplaats is voorzien van een lichtstraat, twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, één handbedienbare overheaddeur en een vloeistofdichte vloer.

Rondom de showroom bevinden zich op het terrein ca. 60 ingetekende parkeerplaatsen voor auto's. Het terrein is omheind met een hekwerk voorzien van meerdere afsluitbare poorten.

Voorzieningen:

Overheaddeuren (deels elektrisch bedienbaar); cv-installatie; gasheaters in werkplaats en showroom; krachtstroom; meterkast; perslucht; vloeistofdichte vloer in werkplaats; vloerverwarming in showroom. Alarminstallatie en camerabeveiliging zijn aanwezig, hier is een abonnement aan verbonden (mogelijk ter overname).

Huurprijs:

De huurprijs bedraagt € 11.500,-- per maand exclusief BTW en energiekosten.

Indexering:

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van CPI.

Oplevering:

Per direct beschikbaar.

Huurperiode:

5 jaren, te verlengen met telkens 5 jaren

Contract:

Standaard ROZ-model.

Zekerheidsstelling:

Bankgarantie/ waarborgsom ter hoogte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:

Huurbetaling dient per maand vooruit te worden voldaan, vóór of op de eerste dag van de periode waarop de betaling betrekking heeft.

Voorbehoud:

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 11.500 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
1.779 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.779 m²
Vrije hoogte
6,5 m
Perceel
3.566 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Boedingen 23

€ 11.500 /mnd