Vijfhuizen 7 4901 PB Oosterhout (NB)

€ 3.750 /mnd € 749.000 k.k.

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met multifunctionele bedrijfsruimte (ca. 546 m²) welke voor vele doeleinden te gebruiken is. Bestaande uit een kantoorruimte, kantine, werk-/productieruimte, bedrijfsruimte, eigen oprit met erf en buitenterrein (ca. 500 m²) en is voorzien van een bedrijfsbestemming tot categorie 2. Ideaal voor ondernemers dan wel hobbyisten welke werk of klusruimte aan huis willen.
Het object is gelegen in de ‘Heilige Driehoek’ op een perceel van ca. 1.600 m2 met een royale frontbreedte, aan de rand van Oosterhout op een mooie landelijk omving, aan een rustige een doorlopende weg. Het perceel is via de zijzijde middels een eigen oprit met afsluitbare poort te ontsluiten en met een vrachtwagen goed bereikbaar. Tevens is er een ontsluiting met eigen oprit aan de voorzijde. De locatie biedt ruime mogelijkheid tot het vestigen van een eigen bedrijf.
De dagelijkse voorzieningen bevinden zich op fietsafstand en op enkele autominuten bevindt zich de snelweg A27.

Woning:
De woning is gebouwd omstreeks 1900, gerenoveerd en gemoderniseerd in 2010 en heeft een inhoud van ca. 447 m3 en een woonoppervlakte van ca. 109 m2. De woning is opgetrokken in een traditionele bouwconstructie bestaande uit metselwerk spouwmuren, een betonnen begane grondvloer, een houten verdiepingsvloer, houten kozijnen met dubbele beglazing en een gedeeltelijk geïsoleerd dak met pannen gedekt. De woning wordt verwarmd door middel van een Remeha Calenta HR combiketel, bouwjaar 2019.

Begane grond:
De hal is voorzien van een meterkast en een trapopgang naar de eerste verdieping en biedt toegang tot de woonkamer. De hal en de woonkamer zijn afgewerkt met een eikenhoutenvloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond.
De U-vormige woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer beschikt door de vele raampartijen over veel lichtinval en is voorzien van een rookkanaal met schouw. Door zijn vorm is de woonkamer eenvoudig te verdelen in twee aparte ruimtes voor b.v. een aparte woon- en eetkamer, kantoor- of multifunctionele ruimte.
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een traptrede niveauverschil met de woonkamer. De open keuken is afgewerkt met een zwart/witte tegelvloer, spachtelputz wanden en een gestuct plafond. De keuken is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een keukeninrichting in rechte opstelling met natuurstenen aanrechtblad, een rvs afzuigkap en inbouwapparatuur, te weten een vaatwasser (recent vernieuwd), koelkast, 4-pits gaskookplaat met wokbrander en een combimagnetron. De keuken biedt toegang tot een kelderkast, de badkamer en is voorzien van een loopdeur naar de tuin.
De geheel betegelde, eenvoudige badkamer is voorzien van een bad-/douchecombinatie, een wastafel, een staand toilet en een raam voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een berging/technische ruimte.
De slaapkamers zijn allen afgewerkt met spachtelputz wanden en een stucwerk plafond.
Slaapkamer 1 en 2 zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en slaapkamer 3 en de berging zijn gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamers 1 en 3 zijn voorzien van een houtenvloer en slaapkamer 2 heeft een laminaatvloer.
In de berging/technische ruimte bevindt zich de opstelplaats van de Remeha Calenta HR combiketel (bouwjaar 2019).

Tuin:
De woning beschikt over een geheel omheinde tuin met grote stenen berging.
De tuin is voorzien van een groot terras, gedeeltelijk met overkapping en diverse borders met meerjarige beplanting.
Er is meer dan voldoende ruimte om uw privé auto op eigen terrein, achter het hekwerk, te parkeren.

Multifunctionele loods:
De multifunctionele loods is bereikbaar vanuit de tuin en middels de overheaddeur aan de achterkant via het buitenterrein en bestaat o.a. uit een hal met toiletgroep, technische ruimte, kantoorruimte, kantine, werk-/productieruimte met bar en een bedrijfsruimte.
De multifunctionele loods, ca. 546 m2 groot (incl. berging), is gebouwd in 1972 en is opgetrokken uit houten spanten met gedeeltelijk stalen- en gedeeltelijk houtenkolommen op poeren, metselwerk spouwmuren, betonnen vloeren, houten kozijnen met enkelglas en het huidige dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten.

De entree/hal is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een Dupanelplaten plafond. De hal, met garderobe, biedt toegang tot een toiletgroep, technische ruimte, kantoorruimte, kantine en een werk-/productieruimte met bar.
De geheel betegelde toiletgroep is voorzien van twee duoblok toiletten en een fonteintje.
In de technische ruimte bevindt zich de opstelplaats van de cv-combiketel Remeha Tzerra ACE (bouwjaar 2020) en een eigen meterkast (6 x 220 V + 3 x 380 V).
De kantoorruimte is gelegen voorzijde van de loods en is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerkwanden en een gipsplaten plafond met TL-verlichting.
De kantine is eveneens gelegen aan de voorzijde van de loods en is afgewerkt met tapijttegels, stucwerkwanden en een gipsplaten plafond met TL-verlichting. De kantine is voorzien van een eenvoudig keukenblok met gedeeltelijk betegelde achterwand, een rvs aanrechtblad met spoelbak en een Daalderop warmwaterboiler.

De werk-/productieruimte met bar en loopdeur naar het achtergelegen terrein, is afgewerkt met een betonvloer en daarop tapijttegels, schoonmetselwerkwanden en een Dupanelplaten plafond met TL-verlichting. De werkruimte is door middel van houten panelen met raampartijen gescheiden van de productieruimte. De houten bar in de productieruimte is voorzien van een roestvrijstalen aanrechtblad met dubbele spoelbak.
De werkruimte biedt doormiddel van twee houten schuifdeuren toegang tot de bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte is afgewerkt met een betonvloer en biedt toegang tot een zolder met bergruimte, gelegen boven de productieruimte. De bedrijfsruimte beschikt aan de voorzijde over houten openslaande deuren en loopdeur naar de oprit. Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte bevindt zich een handmatig bedienbare overheaddeur en een houten loopdeur naar het achtergelegen terrein.

Het terrein is rondom grotendeels verhard met asfalt en gedeeltelijk bestraat. Het terrein beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bestemmingsplan:
Op de locatie rust de vigerende bestemming ‘Enkelbestemming Bedrijf’, met de functieaanduiding ‘bedrijfswoning’ en de functieaanduiding ‘bedrijf van categorie 2’, vastgesteld door de gemeente Oosterhout op 15 december 2020.

De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven die zijn genoemd in bijlage 1 (Staat van bedrijfsactiviteiten) onder:
1. de milieucategorie 1 en 2 ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf van categorie 2' (b=2);
2. de milieucategorieën 2 en 3.1 ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1' (b?3.1);
b. met uitzondering van:
1. risicovolle inrichtingen;
2. geluidzoneringsplichtige inrichtingen;
3. zelfstandige kantoren;
4. detailhandelsbedrijven;
5. autodemontagebedrijven;
6. verkoopunt motorbrandstoffen;
7. pickuppoints;
8. sportscholen;
9. dienstverlening;
10. leisure voorzieningen;
c. opslag van materialen ten behoeve van de bedrijfsuitoefening;
d. reclamevoorzieningen;
e. een bedrijfswoning ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijfswoning' (bw);
f. aan de woonfunctie ondergeschikte activiteiten in de vorm van:
1. aan huis verbonden beroepen of bedrijven;
2. gastouderschap;
g. tuinen, erven en verhardingen;
h. groenvoorzieningen;
i. nutsvoorzieningen (met uitzondering van risicovolle inrichtingen);
j. voorzieningen voor verkeer en verblijf;
k. ondergeschikte voorzieningen voor verkeer en verblijf;
l. parkeervoorzieningen;
m. een zelfstandig kantoor, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'kantoor' (k);
n. religieuze doeleinden, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'religie' (re);
o. water en waterhuishoudkundige voorzieningen;
p. wonen, voor zover een bedrijfswoning is toegestaan en dit in de bedrijfswoning plaatsvindt;

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Afhankelijk van het bouwjaar is een koopovereenkomst welke gehanteerd wordt ten kantore van ‘Van Tetering Makelaardij’ standaard voorzien van een asbestclausule en ouderdomsclausule.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 749.000 kosten koper
Huurprijs
€ 3.750 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
581 m² (in units vanaf 546 m²)
Bedrijfshal oppervlak
546 m²
Terrein oppervlak
500 m²
Kantoor oppervlak
35 m²
Perceel
3.940 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 0 m²)

Energie

Energielabel
G

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vijfhuizen 7

€ 3.750 /mnd € 749.000 k.k.