Esgang 8431 NM Oosterwolde (FR)

€ 30.975 v.o.n.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om uw goederen in op te slaan? Of bent u op zoek naar een geschikte plek om te klussen of een voertuig of andere spullen neer te zetten? Ontdek dan de mogelijkheden van de units van BoxzPark Oosterwolde. U kunt een multifunctionele opslag- en werkruimte van BoxzPark kopen in Oosterwolde. Op dit park zijn units in diverse formaten beschikbaar.

BoxzPark ontwikkelt aan de Esgang op bedrijventerrein Venekoten in Oosterwolde een parkcomplex met 42 hoogwaardige units (van 21m² t/m 27 m²).

BoxzPark biedt mogelijkheden voor het kopen van geclusterde units op een afgesloten bedrijventerrein. Onze units lenen zich uitstekend voor bedrijfsruimte of opslagruimte en zijn uitstekend beveiligd. Iedereen kan in een eigen unit ook werkzaamheden uitvoeren. Ze zijn voorzien van stroom, verlichting en een postbus. De individuele bedrijfsunits zijn zeer goed beveiligd. BoxzPark biedt hiermee een oplossing voor de toenemende vraag van opslag- en bedrijfsruimte.

Oosterwolde
BoxzPark Oosterwolde ligt aan de Esgang op het Bedrijventerrein Venekoten in Oosterwolde. Met een strategische en gunstige ligging vlakbij de op en afrit van de provinciale weg Emmen-Drachten (N381) is BoxzPark Oosterwolde uitstekend met de auto bereikbaar. Zowel de A7 als de A28 liggen op korte afstand van de locatie.

Oosterwolde is de hoofdplaats van de gemeente Oostellingwerf (telt meer dan 25.000 inwoners), gelegen in de provincie Friesland. Oosterwolde ligt op vijf kilometer afstand van Appelscha. Oosterwolde kent naast een flink gegroeide woonkern ook nog een buitengebied met een flink aantal buurtschappen. Ook ligt het centraal gelegen aan de N381 en de N919, waardoor het park vanuit meerdere richtingen gemakkelijk te bereiken is.

WELKE FACILITEITEN ZIJN ER OP EEN BOXZPARK?
Uiteraard zijn er units met verschillende afmetingen op een BoxzPark. Verder zijn er centraal altijd sanitaire voorzieningen en een afgesloten technische ruimte voor stroomvoorziening en beveiliging. Er is cameratoezicht aanwezig en het BoxzPark is zelfs volledig omheind. Iedere box beschikt over een eigen huisnummer en dus een vestigings- en postadres. Om deze reden zijn er zelfs brievenbussen geplaatst.

Elke unit beschikt over een 16A aansluiting, een kWh tussenmeter in de centrale technische ruimte, 3 wandcontactdozen, een lichtschakelaar en led verlichting.
Ook zijn de units voorzien van een individueel brand- en inbraakalarm met doormelding naar de meldkamer, een magneetcontact aan de sectionaaldeur, een bewegingsmelder en een rookmelder.

Boxz 735 21m²:
Koopsom €30.975,- VON excl BTW (BTW belast)
Een BOXZ 735 heeft een doorrijhoogte van 2,90 meter en is gesitueerd op de begane grond. De BOXZ 735 heeft een oppervlakte van 21 m². Totale inhoud van de unit is 73,5m³. De afmetingen zijn 7m x 3m x 3,5m (LxBxH). Let op: dit zijn buitenmaten.

Boxz 835 24m²:
Koopsom €35.400,- VON excl BTW (BTW belast)
Een BOXZ 835 heeft een doorrijhoogte van 2,90 meter en is gesitueerd op de begane grond. De BOXZ 835 heeft een oppervlakte van 24 m². Totale inhoud van de unit is 84m³. De afmetingen zijn 8m x 3m x 3,5m (LxBxH). Let op: dit zijn buitenmaten.

Boxz 935 27m²:
Koopsom €39.825,- VON excl BTW (BTW belast)
Een BOXZ 935 heeft een doorrijhoogte van 2,90 meter en is gesitueerd op de begane grond. De BOXZ 935 heeft een oppervlakte van 27 m². Totale inhoud van de unit is 94,5m³. De afmetingen zijn 9m x 3m x 3,5m (LxBxH). Let op: dit zijn buitenmaten.

De units worden opgeleverd:
- Stroom en verlichting (geen of zeer lage kosten door zonnepanelen)
- Drie stroompunten
- 24/7 toegang met eigen keytag (en/of via de app)
- Brand- en inbraakbeveiliging
- Eigen brievenbus op het park
- Sectionale overheaddeur
- 10 jaar garantie op de constructie en uitzicht op positieve waardeontwikkeling
- Vrij op naam (excl. BTW, BTW belast)

Hoe kunnen de units onder meer gebruikt worden:
- Als werkruimte
- Als bedrijfsruimte
- Als opslag voor gereedschap en materialen
- Als opslag voor bijvoorbeeld inventaris of uw bedrijfsvoorraad
- Als webshop opslag
- Voor het stallen van een caravan, aanhanger, motor of auto (oldtimer)

Een unit als investering
Een unit kopen is een goede en slimme investering. Een eigen unit kopen kan vrij op naam en komt met 10 jaar garantie op de constructie.

De verkoper heeft er voor gekozen om nadere informatie te verstrekken via de Vastgoedbeheerder BlauwVast. Voor vragen en meer informatie kunt u contact zoeken met BlauwVast Vastgoedmanagement.

De vermelde informatie is van algemene aard, aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 30.975 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
27 m² (in units vanaf 21 m²)
Bedrijfshal oppervlak
27 m²
Perceel
2.144 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m

Omgeving

Oosterwolde-Industrie, Oosterwolde (FR)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Esgang

€ 30.975 v.o.n.