Vennendreef 5 B 5807 EV Oostrum (LI)

€ 1.195 /mnd

Omschrijving

Recent opgeleverde bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur op het volop in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein in Oostrum. Het bedrijventerrein ligt op steenworp afstand van de Rijksweg A73 (Nijmegen - Venlo) en Venray. De bedrijfsunit bestaat uit circa. 200 m2 BVO met een casco verdiepingsvloer van circa. 20 m2 BVO.

Metrages

Bedrijfsunit: circa. 220 m2 BVO (inclusief casco verdiepingsvloer van circa. 20 m2 BVO)

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vennendreef 5 ABC in Oostrum aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het gebouw is gelegen op een riant perceel van 1.800 m2 waardoor er ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig is op het verharde buitenterrein. Voor de bedrijfsunit zijn vijf privé parkeerplaatsen gereserveerd. De overige parkeerplaatsen zijn voor bezoekers.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Monoliet afgewerkte betonvloer
- Kunststof kozijnen
- Dubbele beglazing
- LED - verlichting
- Elektrische overheaddeur
- Toiletruimte
- Spoelbak
- Vrije hoogte van circa. 7 meter
- Casco verdiepingsvloer. In samenspraak met de verhuurder kan dit opgeleverd worden als kantoorruimte.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.195,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunits? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vennendreef 5 B in Oostrum aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.195 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
220 m²
Bedrijfshal oppervlak
220 m²
Vrije hoogte
7 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vennendreef 5 B

€ 1.195 /mnd