Westeinde 116 1511 MA Oostzaan

€ 120 /m²/jaar € 195.000 k.k.

Omschrijving

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Bombraak” te Oostzaan nabij de ringweg A10 Noord en het Coenplein. De locatie is uitstekend te noemen. Het object is zeer goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen richting Amsterdam en Zaandam. Op het bedrijventerrein “Bombraak” zijn reeds gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals onder ander het Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam, Dusseldorp BMW Oostzaan, Vels Transport en Meyn Foodprocessing Technology.

LOCATIE
Het object is gelegen op bedrijventerrein Bombraak te Oostzaan. De locatie is zeer goed ten opzichte van de Amsterdam (Noord) en Zaandam.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Door de ligging van het gebouw nabij de ringweg A10 is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. De afslag van de ringweg A10 is op 500 meter gelegen. De A1 en A2 zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Het gebouw is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. Op 7 minuten lopen bevindt zich bus 392 richting Amsterdam Metro noord en Zaandam station.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is circa 112 m² beschikbaar verdeeld over de begane grond, 56 m² en 1e verdieping, 56 m². Op de 1e verdieping bevindt zich de ruimte die als kantoorruimte ingericht kan worden.

PARKEREN
2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar op afgesloten eigen terrein.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De hoogwaardige bedrijfsruimte zal o.a. worden opgeleverd, inclusief:
- Huidige plafonds voorzien van verlichtingsarmaturen.
- Pantryvoorzieningen (op de bg en 1e verdieping).
- Overheaddeur.
- Het terrein zal dagelijks afgesloten worden tussen 18:00 en 06:00 uur en op zondag de gehele dag middels een automatisch hek aan de voorzijde. De eigenaren en gebruikers hebben 24/7 toegang tot het terrein middels een toegangscode.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

KADASTRALE AANDUIDING
Oostzaan H 562 A13.

BESTEMMING
Bedrijf.

BIJ VERKOOP

KOOPPRIJS
€ 195.000,- k.k.
Er is sprake van BTW belaste verkoop.

SERVICEKOSTEN
€ 1.000,- per jaar.

VVE
De naam van de vereniging van eigenaren is "Vereniging van Eigenaren "Bombraak". De administratie wordt door een professionele beheerder gevoerd en de vereniging is ingeschreven in het handelsregister van de KvK onder nummer 72124229.

BIJ VERHUUR

HUURPRIJS
€ 120,- per m² per jaar exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
PM. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op de nutsvoorzieningen.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, per direct mogelijk.

HUURTERMIJN
In overleg.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder / verkoper. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De oppervlakte zoals vermeld in de projectinformatie en/of de aanmelding op internet is NIET berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Partijen accepteren dat dit geen invloed zal hebben op de tot stand gekomen huur of koopprijs.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 195.000 kosten koper
Huurprijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 1.000 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
112 m²
Bedrijfshal oppervlak
112 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Westeinde 116

€ 120 /m²/jaar € 195.000 k.k.