De Veken 207 C1 + C2 1716 KJ Opmeer

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

Huurprijzen vanaf € 1.000,- per maand!

Op bedrijventerrein De Veken III, nabij ontsluitingsweg en de A7 gelegen zijn te huur gekomen 2 zeer representatieve, multifunctionele bedrijfsunits.
De hoekunit (C1) is uitstekend geschikt als showroom met flexibel in te delen kantoor/praktijkruimte op de verdieping. De naastgelegen unit (C2) is thans ingericht als werkruimte met bovengelegen kantoorruimte met sanitaire voorzieningen. De units zijn zowel individueel als gecombineerd te huur maar gecombineerde verhuur van de units C1 en C2 geniet de voorkeur. Uitbreiding van de bedrijfsruimten met unit C3 behoort op termijn tot de mogelijkheden.

Vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte van de 2 units bedraagt ca 291m² VVO, verdeeld in:
Unit C1 begane grond: ca 90m², verdieping ca 88m².
Unit C2 begane grond: ca 76m², verdieping ca 37m².

Indeling hoekunit C1
Begane grond: Entree middels stolpstel (met daarachter een stalen overheaddeur welke geintegreerd is in het systeemplafond) naar 85m² showroom/ werkruimte met dames- en herentoilet, systeemplafond met geintegreerde LED verlichting, antraciet betegelde vloer, gestuukte woanden en voorzien van camera, bewegingsmelders en rook/co-melder tbv alarm.
Onderste glaslagen en stolpstel zijn voorzien van 2-zijdig gelaagd thermopane glas. Rechts van de huidige ingang kan ook een enkele toegangsdeur gemonteerd worden en de entree worden voorzien van enkel een overheaddeur.

Verdieping: Kantoor/ praktijkruimte opgedeeld in 2 ruimtes, voorzien van systeemplafond met verlichting, blauw/grijze tapijttegels, kasten/archiefwand over de gehele achterzijde met serverruimte. De gehele verdieping is voorzien van netwerkbekabeling. De wandopgestelde keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap.

De unit is voorzien van centrale verwarming middels CV-ketel.
Het buitenterrein is volledig bestraat en grotendeels voorzien van hekwerk, parkeergelegenheid voor minimaal 5 personenauto’s en vlaggenmast.

Indeling unit C2
Begane grond: Loopdeur/entree; werkplaats met voor de helft een vrije hoogte van ca 6m. Aan de voorzijde is thans een glazen pui aanwezig met daarachter een stalen overheaddeur, geïntegreerd in het systeemplafond. Rechts hiervan kan een enkele loopdeur gemonteerd worden. De unit is voorzien van LED verlichting. In het lage deel is dit verwerkt in het systeemplafond en in het hoge deel in grote korflampen.

Verdieping: kantoorruimte en sanitaire ruimte voorzien van toilet, douche en wastafelmeubel, wasmachine en droger combinatie. Het systeemplafond is voorzien van inbouwverlichting.

Unit C2 deelt centrale verwarming en meterkast met unit C1, maar heeft uiteraard wel een eigen meterkast. Bij separate verhuur dient hier rekening mee gehouden te worden.
Buitenterrein is volledig bestraat en biedt plaats aan minimaal 3 personenauto’s.

?
Overige kenmerken:
Gemetselde gevels en binnenwanden, goede isolatie en hoog afwerkingsniveau.
Glasvezelinternet op industrieterrein aanwezig.
Vloerbelasting begane grond: circa. 1.500 kg/m².
Vloerbelasting eerste verdieping: circa. 250 kg/m².

Ligging, bestemming en gebruik:
Het bedrijfsverzamelgebouw uit 2010 is gesitueerd op het representatieve bedrijventerrein De Veken fase 3, op goede stand. Direct gelegen aan verbrede N241 en 10 autominuten van de A7. Het bedrijventerrein is gericht op de huisvesting van bedrijven die zowel regionaal als internationaal georiënteerd zijn, waaronder groothandels-, transport- en distributiebedrijven alsmede bedrijven in bouwnijverheid en volumineuze detailhandel. Op het bedrijventerrein worden onder voorwaarden bedrijven tot milieucategorie 3.1 toegelaten.
De unit is uitstekend geschikt als showroom en werkplaats, al dan niet in combinatie met kantoor/praktijkruimte.

Huurcondities:
Huurprijs C1: € 1.600,- per maand
Huurprijs C2: € 1.000,- per maand
Huur C1+C2: € 2.400,- per maand
Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar. Bij huurovereenkomst van minimaal 5 jaar behoort koop na afloop van de volledige huurperiode tot de mogelijkheden.
Aanvaarding: per direct mogelijk.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur vooruit te voldoen.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
416 m² (in units vanaf 113 m²)
Bedrijfshal oppervlak
291 m²
Terrein oppervlak
190 m²
Kantoor oppervlak
125 m²
Vrije hoogte
3 m
Vrije overspanning
7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
404 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Veken 207 C1 + C2

€ 1.000 /mnd