Griekenweg 29 5342 PX Oss

€ 13.950 /mnd Prijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Dit bijzondere gebouw is aan dé entree van Oss gelegen. Jarenlang was dit gebouw één van de grootste Renault vestigingen in Nederland en het toonbeeld van succes voor Renault, maar het is nu klaar voor een nieuwe gebruiker met dezelfde succesvolle ambities! De locatie pal aan 'De Weg van de Toekomst' ligt op slechts enkele autominuten van de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-Den Bosch) geeft deze ambitieuze ondernemer alle herkenbaarheid die daarbij wenselijk is.

Object
Het gebouw bestaat feitelijk uit vier delen. Een herkenbare showroom in twee bouwlagen aan de Weg van de Toekomst met een enorme schuine glazen pui, daarachter de showroomruimte en daarnaast gelegen de reparatiewerkplaats met magazijn. Grenzend aan het gebouw staat een kantoor in twee bouwlagen dat jarenlang als Holding kantoor dienst deed en waarin klanten en relaties op niveau werden ontvangen. Het totale gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 2.934 m² en is gelegen op een ruim perceel van 4.663 m².

Het gebouw kent vele invulmogelijkheden, uiteraard als showroom maar ook meer creatieve alternatieve invullingen zoals bijvoorbeeld een industriële kantoorinvulling aan de zijde van de Weg van de Toekomst en aangrenzende showroomruimte of gebruik als magazijn behoren tot de mogelijkheden. Aan ruimte in ieder geval geen gebrek. De voormalige Renault-garage in Amsterdam op de hoek Wibautstraat en het Prins Bernhardplein waar thans het financieel Dagblad, BNR Nieuwsradio en Funda zijn gehuisvest, zijn een voorbeeld in extremis wat voor moois er kan ontstaan in een mengeling van gebruikers en functies.

Opleveringsniveau
Het object is onder andere voorzien van een siergrindvloer, TL-verlichtingsarmaturen, gasheaters en kantine met keukenopstelling. De werkplaats is voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeuren, gasheaters, wastrog en krachtstroominstallatie.

Parkeren
Direct voor en rondom het pand zijn, op eigen terrein, ruime parkeermogelijkheden.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan MoLaDa (Moleneind, Landweer en Danenhoef) - 2011 en heeft hierin de bestemming “Bedrijf-3” met functieaanduiding 4.1 en geluidszoneringsplichtige inrichtingen uitgesloten. Het object is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2 en 3.1, 3.2 en 4.1 van de milieuzoneringslijst. Detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, vijvers, zwembaden, landbouwwerktuigen, tuinhuisjes, keukens, badkamers, tegels en sanitair zijn deels toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op verzoek verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
€ 13.950 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
2.934 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.934 m²
Perceel
4.663 m² (in units vanaf 2.934 m²)

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Griekenweg 29

€ 13.950 /mnd Prijs op aanvraag