Vechtstraat 9 5347 KH Oss

€ 535.000 k.k.

Omschrijving

Locatie
Deze eigentijdse vrijstaande woning met bedrijfsruimte is gelegen aan de Vechtstraat op bedrijventerrein Elzeneind aan de Noordzijde van Oss. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven (deels in combinatie met dienstwoningen) gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie.

De bereikbaarheid is optimaal. Binnen enkele autominuten zijn via de 'Weg van de Toekomst' de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch - Waalwijk) te bereiken.

Object
Het object wat thans te koop wordt aangeboden is gelegen op een ruim perceel van 1.536 m² en omvat een ruime vrijstaande (bedrijfs)woning met een inhoud van circa 550 m³ en een vrijstaande bedrijfsruimte (circa 485 m²) met aangrenzende kantoor-/kantineruimte van 130 m².

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is feitelijk verdeeld over drie ruimten welke toegankelijk zijn via een grote ruime elektrisch te bedienen overheaddeur. De vrije hoogte van de bedrijfsruimten bedraagt circa 5 meter. De bedrijfsruimten zijn daarnaast voorzien van betonvloer, lichtstraten, sanitaire-ruimte, tl-armaturen, brandslanghaspel, krachtstroomaansluitingen en gasheater. De ramen in de voorgevel creëren een aangename werkomgeving. De aanwezige Flexwood afzuigkap, Plymoventh afzuigarm, stellingen, zolderstellingen en 2 elektrische takels (800 kg) worden ter overname aangeboden.

De kantoorruimte en separate kantine is enkele jaren geleden volledig gemoderniseerd en voorziet in een eigen entree met middels glazen wanden in een open kantoortuin met veel daglicht en een spreekkamer met enkele kantoorkamers.

De woning is van binnen netjes en modern en de aangrenzende tuin is keurig afgeschermd van het bedrijfspand hetgeen privacy geeft voor de bewoners. De woning heeft de volgende indeling:
- begane grond: ruime entree met vide, garderobe, toilet, ruime woonkamer met (gas)haard en eethoek met veel ramen en zicht op de aangelegde tuin, half-open moderne keuken met koelkast, vaatwasser, 4 pits inductiekookplaat, oven en separate combi-magnetron.
- berging met wasmachine en droger aansluiting en toegang tot de keuken.
- kantoor-/studeerkamer met kastenwand, separate toiletruimte en garderobe.
- gehele begane grond van de woning is voorzien van een Leisteen vloer en radiatoren (deels in convector putten).
- verdieping (betonvloer): toegang vanuit entree middels een open houten trap, overloop met toegang naar inbouwkast en vier ruime slaapkamers waarvan 1 met rechtstreekse toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, separate inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Alle ramen voorzien van horren.

Parkeren
Het af te sluiten buitenterrein en de ruime oprit bieden voldoende parkeermogelijkheden zonder de toegang tot de bedrijfsruimte te beperken.

Diversen
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Elzenburg-De Geer-Oss-2011'' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-2' met functieaanduiding 'bedrijfswoning' en als zodanig bestemd voor:
* bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst:
* detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes;
* detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen;
* detailhandel als nevenactiviteit bij verhuurbedrijven voor bouwgereedschappen en bouwbenodigdheden;
* bedrijfswoning ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning', met dien verstande dat een beroep aan huis met een maximale oppervlakte van 25 m² is toegestaan.

Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 535.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten

Oppervlakte
615 m²
Bedrijfshal oppervlak
485 m²
Kantoor oppervlak
130 m²
Perceel
1.536 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 0 m²)

Energie

Voorlopig energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vechtstraat 9

€ 535.000 k.k.