Habsburgstraat 25 5346 SB Oss

€ 900 /mnd

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen midden in de woonwijk De Krinkelhoek in het noorden van Oss. In de directe omgeving bevindt zich onder andere het transportbedrijf van H. Hofmans en voor het overige met name eengezinswoningen.

De locatie ligt op enkele honderden meters van de randweg Hertogensingel, van waaruit binnen enkele autominuten aansluiting kan worden gevonden op de Graafsebaan (S30), die weer aansluit op de A50 (Nijmegen-Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch).

Object
Het object omvat een groot verhard en omheind buitenterrein, gebruik in overleg met verhuurder, met daarop een kleinschalige bedrijfsruimte met kantoor (ca.40m2) en twee inpandige bereikbare garages voorzien van sectionaaldeur (3,00m x 3,00m / breed ca.4,45m) van in totaal ca. 150m².

Opleveringsniveau
In de huidige staat met dien verstande dat de eigenaar wil meedenken in kleine aanpassingen. Tevens bestaat er een mogelijkheid om op locatie een wasbox aan te sluiten, zodat bijvoorbeeld auto's en/of campers gewassen kunnen worden.

Parkeren
Op het verharde buitenterrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden, gebruik en aantal parkeerplaatsen in overleg met verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 900 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Bedrijfshal oppervlak
140 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Habsburgstraat 25

€ 900 /mnd