Ketelmeer 11 5347 JX Oss

€ 9.000 /mnd

Omschrijving

Locatie
Dit opvallende en functionele bedrijfsgebouw wordt thans gerealiseerd op bedrijventerrein De Geer in Oss, te midden van grote internationale bedrijven als Hospital Logistics, Aspen, Dirinco en Multi Packaging Solutions, maar ook kleinere gerenommeerde bedrijven zoals Vega Systems en Alumeco. Via de S30 ('Weg van de Toekomst') zijn per auto de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-’s-Hertogenbosch) in enkele minuten bereikbaar.

Object
Het bedrijfsgebouw is recent opgeleverd. Het betreft een magazijn-/productieruimte van in totaal circa 1.720 m², alsmede een inpandige kantoor-/kantineruimte op de begane grond van circa 80 m² en een (betonnen) verdiepingsvloer voorzien van railing van eveneens circa 80 m². Deze verdiepingsvloer kan eventueel worden afgebouwd tot kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de magazijn-/productieruimte omvat onder andere een betonvloer, lichtstraten, LED-verlichting, twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, 2 x 5 ton! bovenloopkraan en krachtstroominstallatie (80 ampère), rechtstreeks toegang tot kleedruimte metwastrog en toilet. De hal heeft een vrije overspanning van 20 meter en een vrije hoogte (onderkant kraanbaan) van 7 meter (nokhoogte van circa 9 meter).

De kantoorruimte zal voorzien worden van systeemplafond met LED-verlichting, vloerverwarming, kabelgoten, luchtbehandeling met koeling en verwarming, toiletruimte met fonteintje en een kantine met keukenopstelling voorzien van koelkast.

Parkeren
Direct vóór het object wordt een verhard parkeerterrein aangelegd, waar plek is voor circa 19 personenauto's.

Bestemming
Het complex is gelegen in het bestemmingsplan 'Elzenburg - De Geer - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf - 2' en als zodanig bestemd voor:
- uitsluitend bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst zijn toegestaan;
- detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes;
- detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen;
- detailhandel als nevenactiviteit bij verhuurbedrijven voor bouwgereedschappen en bouwbenodigdheden.
Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 9.000 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-1-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
1.880 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.800 m²
Kantoor oppervlak
80 m²
Vrije overspanning
20 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
19 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ketelmeer 11

€ 9.000 /mnd