Griekenweg 12 5342 PZ Oss

€ 88.000 /jr

Omschrijving

Locatie
De locatie van dit fraaie in aanbouw zijnde bedrijfsgebouw aan de entree van Oss is uniek! Aan de ene kant een optimale zichtlocatie voor uw bedrijf aan de Julianasingel en anderzijds optimale bereikbaarheid voor vrachtvervoer aan de Griekenweg. De Juliansingel sluit direct aan op 'De Weg van de Toekomst' en de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-Den Bosch) ligt op slechts enkele autominuten.

Object
Bij het ontwerp van dit hypermoderne vrijstaande bedrijfsgebouw is het uitgangspunt geweest een gebouw te ontwerpen met een eigen herkenbaar gezicht en daarnaast ondernemers de kans geeft maatschappelijk verantwoord te ondernemen omdat het gebouw energieneutraal is! Het bedrijfsgebouw omvat circa 240 m² kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen en aansluitend een functionele magazijnruimte van circa 985 m².

Opleveringsniveau
De kantoorruimte zal voorzien worden van vloerverwarming, systeemplafond met geïntegreerde airco-units/wervelroosters (per kamer bedienbaar), LED-verlichting, glasvezelaansluiting, gestucte binnenwanden met kabelgoten, pantry per verdieping en onder meer voorzien van vaatwasser, koelkast en magnetron, hangend toilet met fonteintje per verdieping en luxe bordestrap. Er zal (mede met het oog op nieuwe eisen ten aanzien van corona) worden zorggedragen voor een professionele luchtverversing per ruimte.

Het opleveringsniveau van de magazijnruimte omvat onder andere een vrije hoogte van circa 9 meter, twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, LED-verlichting, diverse krachtstroomaansluitingen (3 x 25 ampère) en een betonvloer. Door het gebruik van lichtdoorlatende panelen is het prettig werken in de magazijnruimte. Verwarming wordt vooralsnog achterwege gelaten omdat met de gebruikte materialen verwarming niet noodzakelijk wordt geacht.

Uitgangspunt voor het gebouw is een energieneutraal gebouw. Er worden 100 zonnepanelen op het dak aangebracht met een capaciteit van 30.000 kWh per jaar. Bij een normaal gebruik van de kantoren en magazijnruimte is het verwachte verbruik circa 24.000 kWh per jaar en kan dus energieneutraal gewerkt worden.

Parkeren
Het buitenterrein wordt geheel verhard en voorziet in dertien parkeerplaatsen, alsmede een parkeerkelder (CLT Holland) met autolift met twee extra plekken op eigen terrein. Er zal tevens zorg worden gedragen voor één oplaadpaal (twee oplaadpunten) voor elektrische auto’s. Het terrein zal worden afgeschermd met een stalen spijlenhekwerk voorzien van elektrische bedienbare poort(en) met GSM module.

Bestemming
Het gebouw ligt in het geldende bestemmingsplan 'Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss- 2011' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-3' met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1' en als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2, 3.1, 3.2 en 4.1. Tevens geeft het bestemmingsplan mogelijkheden voor detailhandel in ABC-goederen (max 500 m²), grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 88.000 per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-8-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
1.225 m²
Bedrijfshal oppervlak
985 m²
Kantoor oppervlak
240 m²
Vrije hoogte
9 m
Vrije overspanning
28 m
Perceel
2.009 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, airconditioning en mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
15 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Griekenweg 12

€ 88.000 /jr