Orseleindstraat 34 f 5346 SL Oss

€ 875 /mnd

Omschrijving

Locatie
Vlakbij het centrum van Oss en nabij de rondweg De Singel ligt dit kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit zes bedrijfsunits met gemeenschappelijk voorterrein. Hier zijn thans onder andere Sanitair Installatie Oss (SIO), Tante Sannie Foodtruck en Schminck , RDSports en de Dierenambulance gehuisvest.

Object
Een geheel zelfstandige bedrijfs-/opslagruimte van circa 215 m². De ruimte is thans opgedeeld in twee ruimtes welke door middel van een houten tussenwand zijn gescheiden

Opleveringsniveau
De unit is voorzien van een grote (handmatig bedienbare) overheaddeur (4 meter breed en 3,60 meter hoog), dubbele loopdeur, betonvloer, TL-armaturen en meterkast (tussenmeters), krachtstroomaansluiting (3x35 A), toilet met voorportaal en fonteintje alsmede klein keukenblok. Door de aanwezigheid van een lichtstraat in het dak heerst een prettige werkomgeving.

Parkeren
Op het gezamenlijke binnenterrein zijn enkele parkeerplaatsen gesitueerd. Aan de openbare weg zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het bestemmingsplan Midden-Noord-Oss- 2012 en heeft hierin de bestemming Bedrijf en is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 1 en 2 van de milieuzoneringslijst. Geluidzoneringsplichtige en risicovolle inrichtingen, vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren zijn uitgesloten. Autoreparatie en autohandel passen niet op deze lokatie. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 875 per maand
Servicekosten
€ 200 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
215 m²
Bedrijfshal oppervlak
215 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren en krachtstroom

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Orseleindstraat 34 f

€ 875 /mnd