Gasstraat-Oost 11 b 5349 AH Oss

€ 25.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Dit bedrijfsverzamelgebouw is gelegen pal aan de Gasstraat-Oost en heeft daardoor een maximale exposure. Het complex is gelegen op het voormalige Philipscomplex en daar zijn de afgelopen jaren forse ontwikkelingen geweest. Zo hebben zich hier reeds Euromaster bandencentrale, Würth en INQAR Autoverhuur gevestigd. Al met al een energiek terrein met moderne bedrijfsgebouwen en ondernemers van niveau.

Object
In dit bedrijfsverzamelgebouw zelf zijn reeds diverse gebruikers gevestigd zoals De Jonge Coatings, Felix van der Putten verf en de Warmteservice Groep. De middelste bedrijfsunit (circa 310 m²) aan de Gasstraat-Oost, waar thans Nextdoor Projects gehuisvest is, komt voor de verhuur beschikbaar. De unit heeft een net glazen front met loopdeur, alsmede twee overheaddeuren in de voorgevel, waardoor de ruimte zeer herkenbaar is en optimaal toegankelijk is.

Opleveringsniveau
In overleg. De unit is oplevering casco en enkel voorzien van betonvloer voorzien van coating, eigen meterkast met gas-, water- en elektra-aansluiting, toiletruimte en twee elektrisch bedienbare overheaddeuren en brandslanghaspel. De aanwezige LED-verlichting en pantry zijn eigendom van de huidige huurder.

Parkeren
Direct vóór het object zijn 5 eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het verzamelgebouw waarvan deze unit onderdeel uitmaakt ligt in het bestemmingsplan 'Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming " bedrijf 2" en is als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst. Toegestaan zijn daarnaast o.a. detailhandel in grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, tenten, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

N.B. Auto gerelateerde bedrijven zoals werkplaatsen en/of verkoop van auto's, koeriersbedrijven e.d. zijn niet gewenst.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
310 m²
Bedrijfshal oppervlak
310 m²
Vrije hoogte
7 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gasstraat-Oost 11 b

€ 25.000 /jr