Friezenweg 20 H 5349 AW Oss

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

Locatie
Dit bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein Danenhoef aan de Zuidzijde van Oss. Op dit terrein is een variëteit aan bedrijven uit het MKB gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het bedrijventerrein via de Weg van de Toekomst (N329) die rechtstreeks aansluit op de A50 (Nijmegen-Oss-Eindhoven) en de A59 (Oss-Den Bosch) is uitstekend.

Object
In dit bedrijfsverzamelgebouw kunnen wij thans een bedrijfsruimte van 300 m² voor de verhuur aanbieden. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 7 meter, is voorzien van twee ruime overheaddeuren en eigen nutsaansluitingen. De ruimte is door de huidige huurder voorzien van een inpandige kantoorruimte.

Opleveringsniveau
De ruimte is voorzien van betonvloer, twee (handmatig bedienbare) overheaddeuren, TL-armaturen, toilet met fonteintje, eigen meterkast voorzien van gas-, water- en elektrameters en glasvezelaansluiting en gasheater. Vertrekkend huurder heeft diverse krachtstroomaansluitingen, eenvoudig keukenblokje, wasbak en een alarm aangebracht en biedt deze ter overname aan.

Parkeren
Rondom het complex, zijn op eigen terrein voldoende (gemeenschappelijke) parkeermogelijkheden.

Bestemmingsplan
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan Moleneind, Landweer en Danenhoef en heeft hierin de bestemming bedrijf 4. Het object is als zodanig bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorie 2, detailhandel in ABC goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, met dien verstande dat bij detailhandel in auto's het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 500 m² mag bedragen, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Servicekosten
€ 150 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m²
Bedrijfshal oppervlak
300 m²
Vrije hoogte
7 m

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Friezenweg 20 H

€ 1.750 /mnd