Rijnstraat 7 e 5347 KL Oss

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

Locatie
Onderhavige bedrijfsruimte is gelegen aan de Rijnstraat op bedrijventerrein Elzenburg te Oss en maakt onderdeel uit van een complex waar onder andere Heesen Yachts, VCF Opleidingen, Installatiebedrijf Bosmans, Melis ontstoppingsbedrijf en No Limits Coatings zijn gehuisvest.

Het bedrijventerrein is rechtstreeks ontsloten via de N329. Dit is dé 'Weg van de Toekomst' () en sluit als tweemaal tweebaansweg direct aan op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-Den Bosch).

Object
De ruimte die thans te huur wordt aangeboden is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, pantry en eigen nutsaansluitingen en omvat een bedrijfs-/opslagruimte van circa 200 m² en een kantoor-/kantineruimte met toiletruimte verdeeld over twee bouwlagen van in totaal circa 80 m².

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van een vloeistofdichte betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, TL-verlichtingsarmaturen, gasheater en krachtstroom. De kantoren zijn feitelijk direct te betrekken en voorzien van pantry, toilet met fontein, c.v.-installatie met radiatoren en systeemplafond welke voorzien worden van LED-verlichting.

Parkeren
Direct voor de bedrijfsunit zijn twee eigen parkeerplaatsen gesitueerd. In overleg is het medegebruik van de gemeenschappelijke parkeerplekken bespreekbaar.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'MoLaDa' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-1' en als zodanig bestemd voor
bedrijven, met dien verstande, dat: 1. uitsluitend bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 3 tot en met 5 van de milieuzoneringslijst, met dien verstande dat: 2. geluidzoneringsplichtige inrichtingen zijn toegestaan; 3. risicovolle inrichtingen zijn toegestaan; 4. vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren niet zijn toegestaan; 5. bedrijven die voorkomen in de categorie 2 van de milieuzoneringsllijst zijn toegestaan in bedrijfsverzamelgebouwen. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m² (in units vanaf 200 m²)
Bedrijfshal oppervlak
200 m²
Kantoor oppervlak
80 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+ 1,36

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijnstraat 7 e

€ 1.250 /mnd