Etruskenweg 36 a 5349 AZ Oss

€ 1.150 /mnd

Omschrijving

Locatie
Onderhavig object maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw van in totaal vier bedrijfsunits dat is gelegen op bedrijventerrein Danenhoef te Oss. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Friezenweg, Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, die aansluiting vindt op de Weg van de Toekomst en vervolgens op de A59 (Den Bosch-Nijmegen) en de A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Object
De ruimte die thans te huur wordt aangeboden betreft de hoekunit, de meest rechtse van de vier bedrijfsruimten welke recent geheel zijn gerenoveerd en gemoderniseerd en als zodanig onder andere voorzien van geheel nieuwe gevels. De bedrijfsunit is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, keukenopstelling en eigen nutsaansluitingen (gas, water en elektra) en omvat een bedrijfs-/opslagruimte van circa 160 m² en een kantine-/spreekkamer-/kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen van in totaal circa 57 m².

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van betonvloer, elektrisch bedienbare overhead, LED-verlichtingsarmaturen, verwarming middels heater en wastrog.

De kantoor-/kantineruimte is verdeeld over twee bouwlagen. De kantine annex spreekkamer op de begane grond is voorzien van keukenopstelling, systeemplafond met LED-verlichting en c.v. installatie voorzien van radiatoren. Middels een houten trap bereikt men de kantoorruimte op de verdieping met een gelijkwaardig opleveringsniveau. Beide ruimtes zijn voorzien van nieuwe laminaat vloer en zijn als zodanig feitelijk direct te betrekken.

Parkeren
Direct voor de bedrijfsunit zijn 3 eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'MoLaDa' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-4' en als zodanig bestemd voor
bedrijven, met dien verstande, dat: 1. uitsluitend bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de milieuzoneringslijst, met dien verstande dat: 2. geluidzoneringsplichtige inrichtingen zijn uitgesloten; 3. risicovolle inrichtingen zijn uitgesloten; 4. vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren niet zijn toegestaan. Detailhandel in ABC (auto's - boten en caravans), grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes zijn toegestaan. Detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair zijn toegestaan met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.150 per maand
Servicekosten
€ 35 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
217 m²
Bedrijfshal oppervlak
160 m²
Kantoor oppervlak
57 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Etruskenweg 36 a

€ 1.150 /mnd