Ketelmeer 1 -5 5347 JX Oss

€ 4.300.000 k.k.

Omschrijving

Locatie
Dit opvallende en functionele bedrijfsgebouw is op een fraaie zichtlocatie gesitueerd op bedrijventerrein De Geer in Oss. Pal aan de N329, te midden van grote internationale farmaceutische bedrijven als Hospital Logistics, Aspen en Multi Packaging Solutions, maar ook internationale bedrijven zoals Vega Systems en Spectro B.V. Via de N329 ('Weg van de Toekomst') zijn de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-’s-Hertogenbosch) in enkele minuten bereikbaar.

Object
Dit bijzondere bedrijfscomplex is medio 2005 gebouwd voor en door de huidige gebruiker Sterisets, producent en distributeur van o.a. medische disposables. Het gebouw valt op door diens locatie, maar het enorme front en ook de fraaie vijverpartij en de rode loopbrug welke beide kantoren als een ware eyecatcher met elkaar verbind.

Het object zelf bestaat feitelijk uit 3 delen:
1) Ketelmeer 1: kantoren (circa 640 m²) met een drietal aangrenzende magazijnruimten (circa 2.485 m²);
2) Tussendeel: expeditieruimte (circa 483 m²) voorzien van twee loadingdocks en overheaddeur op maaiveld met daarboven
productieruimte (circa 300 m²) en een aangrenzende technische ruimte;
3) Ketelmeer 3: magazijn (circa 398 m²), productieruimte (170 m²), kleedruimte, kantine en kantoren op de begane grond
(circa 490 m²), en op de verdieping clean room(s)/productieruimte (circa 500 m²) en kantoorruimte (circa 129 m²).

De kantoorruimte op de begane grond van het Ketelmeer 3 zijn thans ingedeeld als kantoorkamers maar dit was voorheen een grote open cleanroom en welke als zodanig ook weer in die staat terug te brengen is. De cleanroom betreft
een ISO klasse 7 cleanroom.

Het totale complex heeft conform een NEN2580 meetrapport een verhuurbaar vloeroppervlak van 5.595 m². Het complex is gelegen op een ruim en volledig omheind perceel van circa 9.345 m². Wegens een voorgenomen verhuizing komt het pand voor de verkoop beschikbaar.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de magazijnruimtes omvat onder andere een betonvloer, TL-verlichting, verwarming middels stralingspanelen en krachtstroominstallatie (3x125 ampère), brandmeld- en alarminstallatie. De magazijnruimten hebben een vrije overspanning van respectievelijk 17 en 22,7 meter en een vrije hoogte van circa 9 meter en zijn van elkaar gescheiden middels brandwerende snelloopdeuren. De expeditieruimte is voorzien van een expeditiekantoor, kleine kantineruimte voorzien van pantry en oplaadpunt voor heftrucks.

De kantoorruimte is voorzien van systeemplafond met TL-armaturen, verwarming deels via luchtbehandeling, deels radiatoren, airco-units, kabelgoten, pantry en toiletgroep per bouwlaag.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 56 parkeerplekken (waarvan 2 met oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's), alsmede een overdekte fietsenstalling gesitueerd. Aan de linkerzijde van het gebouw is nog een onverhard perceel gesitueerd met mogelijkheden tot het realiseren van extra parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
Het kantoor (circa 640 m²) aan de Weg van de Toekomst (Ketelmeer 1) en een klein afgesloten deel van de magazijnruimte (circa 80 m²) is thans nog tot 30 juni 2023 verhuurd aan Dirinco (Groothandel in farmaceutische producten). Meer informatie hierover is op aanvraag verkrijgbaar.

Bestemming
Het complex is gelegen in het bestemmingsplan 'Elzenburg - De Geer - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf - 2' en als zodanig bestemd voor:
- uitsluitend bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst zijn toegestaan;
- detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes;
- detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen;
- detailhandel als nevenactiviteit bij verhuurbedrijven voor bouwgereedschappen en bouwbenodigdheden.
Een kopie van dit bestemmingsplan alsmede milieuzoneringslijst zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 4.300.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
5.595 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.336 m²
Kantoor oppervlak
1.259 m²
Vrije hoogte
9 m
Vrije overspanning
22 m
Perceel
9.345 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
56 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ketelmeer 1 -5

€ 4.300.000 k.k.