Angelenweg 165 E 5349 TG Oss

€ 740 /mnd

Omschrijving

Huren of kopen....? Of misschien nu huren en later kopen...?
Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Omschrijving
Begane grond: Overdekte entree, hal vloerbedekking en systeemplafond, bedrijfsruimte met een vrije overspanning en een hoogte van 3,25m. De vloerbelasting op de begane grond bedraagt ± 1.000 kg/m². Verder vindt u op de begane grond een toilet- en wastafelcombinatie. De meterkast is voorzien van een groepenkast met 4 groepen uitgevoerd met installatie automaten, 220V – 16 ampére. Tevens is een krachtstroomaansluiting (380V) binnengebracht in de meterkast.

Eerste verdieping
1ste verdieping: Royale bedrijfsruimte ingericht als kantoorruimte en spreekkamer. Doordat er de nodige raampartijen zijn aangebracht is er voldoende daglicht, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. De vloerbelasting op de 1ste verdieping bedraagt ±500 kg/m². Tevens vindt u op deze verdieping een pantrykeukenblok. Het keukenmeubel is uitgevoerd met drie onder en drie bovenkastjes.

Bijzonderheden
LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “Saksenweg” is gelegen op het bedrijventerrein Danenhoef. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, welke aansluiting vindt op de Graafsebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken zijn. De locatie zelf is eenvoudig te bereiken en heeft vanwege de aangrenzende Graafsebaan (S30/N329) een hoge attentiewaarde.

OPPERVLAKTE / INHOUD:
De bruto vloeroppervlakte (begane grond + 1ste verdieping) bedraagt 148m²

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Moleneind Landweer en Danenhoef Oss. Enkelbestemming: Bedrijf 4

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 740 per maand
Servicekosten
€ 20 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
148 m²
Bedrijfshal oppervlak
74 m²
Kantoor oppervlak
74 m²
Vrije hoogte
3,3 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
74 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Angelenweg 165 E

€ 740 /mnd