Vlinderhof 5 5345 JX Oss

€ 975 /mnd

Omschrijving

Huren of kopen....? Of misschien nu huren en later kopen...?

Luxe afgewerkte turnkey bedrijfsruimte met veel faciliteiten.

Met mogelijkheden voor, kantoor-, bedrijfs- en opslagruimte, praktijkruimte, showroom met bedrijfshal, webwinkel, vergader- en presentatieruimte, atelier- met expositieruimte.

Juist nu, in 'n tijd van economisch herstel en een opbloeiende markt, biedt Oss met haar centrale ligging tussen Nijmegen en Den Bosch en de omliggende plaatsen, een interessante markt voor mkb-ers met een gezonde dosis ondernemerschap in een betaalbare werkomgeving. Het uitgebouwde bedrijfspand kan op korte termijn turn-key worden opgeleverd voor een veelzijdigheid aan bedrijven, maar bovenal aan de veeleisende ondernemer.

Bij de bedrijfspanden zijn destijds ook de vrijstaand geschakelde woonhuizen aan de Vlinderstraat gebouwd.
Vraag naar de mogelijkheden.

Omschrijving
Kantoor / showroom.
Via het entree met toiletunit komt men in de kantoor/showroom ruimte 33m². Over de gehele begane grond is vloerverwarming aangebracht. Voor- en tussen ruimten zijn af te gescheiden met schuifdeuren. In het pand zijn telefoon-, datalijnen en netwerkkabels. Over de hele beneden verdieping is een afzuiginstalatie.

Opsplisten van ruimte.
Het voorste gedeelte van de begane grond heeft een poxygrintvloer. In het plafond is een ingebouwde halogeen verlichting en audioinstalatie aangebracht. Naast een normale 3x 16A electriciteit is er ook krachtstroom in het pand aanwezig. Er is een keukenblok, met warm en koud water en afzuigkap.

Met zorg gecreëerd.
Gescheiden door een schuifwand is er een tussenruimte met een rvs-wastafel met opbergruimte. Het pand is goed beveiligd met meerpunts beveiligings-systemen, zware deurpensloten en inbraakwerende rolluiken. Het pand kan aan de zijkant worden afgesloten met een traliehekwerk..

Hal van 54m².
De bedrijfshal heeft een vlakke betonvloer van 6m breed en 9m lang. Naast vloerverwarming heeft de bedrijfshal een energiezuinige modulerende premix brander en geeft da hal in enkel minuten een aangename temperatuur. Voor laden en lossen heeft de hal een sectionaldeur.

Faciliteiten op 1e verd.
De verdieping heeft een oppervlakte van 34m² met een rondlopend plafon. Dat geeft een ruimtelijke werking aan de verdieping, die een ruime werkplek biedt voor een aantal medewerkers.

Bijzonderheden
Doorkijk in de bedrijfshal
De vensters tussen deze verdieping en de zolderruimte (10m²) en de bedrijfshal, geeft een mooie inkijk op de begane grond. Door de jalouzieen wordt er een afdoende scheiding gemaakt.

Veel daglicht op 1e verd.
De ervaring leert dat het ook een representatieve presentatie- of workshop ruimte is voor conferenties met ± 10 personen. Ook hier zijn datalijnen voorhanden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 975 per maand
Servicekosten
€ 25 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
121 m²
Bedrijfshal oppervlak
121 m²
Terrein oppervlak
85 m²
Vrije hoogte
4 m
Perceel
176 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning en overheaddeuren

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vlinderhof 5

€ 975 /mnd