Dommelstraat 41 C 5347 JK Oss

€ 625 /mnd

Omschrijving

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Omschrijving
Entree, centrale hal met tegelvoer en systeemplafond. Aansluitend vindt u een bedrijfsruimte en kantoor/showroom. Het kantoor heeft een raampartij zodat er voldoende daglicht is, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. Het kantoor is ingericht met een vloertapijt, systeemplafond en stucwerk wanden. Achter in deze ruimte vindt u een pantry en het toilet. De bedrijfsruimte is bereikbaar via het kantoor, de centrale hal en via de overheaddeur. De bedrijfsruimte is afgewerkt met een vloertapijt.

Eerste verdieping
Royale entresol

Bijzonderheden
LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “Dommelstraat” is gelegen op het bedrijventerrein Elzenburg. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Maaskade en Kanaalstraat, welke aansluiting vindt op de Megensebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken zijn.

OPPERVLAKTE / INHOUD:
De verhuurbaar vloeroppervlakte (begane grond + 1ste verdieping) bedraagt 189m². Begane grond: Hal 52m², kantoor/showroom 45m². 1ste verdieping: entresol 92m²

AFWERKING:
De unit is aan de voorzijde v.v. een pui met loopdeur en een overhead deur. De begane grond vloer van de hal is geheel bestraat en voorzien van een vloertapijt. Kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011. Enkelbestemming: Bedrijf 2

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 625 per maand
Servicekosten
€ 25 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
189 m²
Bedrijfshal oppervlak
144 m²
Kantoor oppervlak
45 m²
Perceel
106 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dommelstraat 41 C

€ 625 /mnd