De Groene Breker, Oudkarspel 1724 BD Oudkarspel (Gem. Langedijk)

€ 127.500 v.o.n.

Omschrijving

TE KOOP

DE GROENE BREKER
'Natuur is winst voor je bedrijf'

Duurzaam, Ecologisch en Circulair gebouwde bedrijfsunits. Het duurzaamste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Breekland te Oudkarspel!

Hoe dan?
Wij hebben een DEC-gebouw™ ontwikkeld. Oftewel Duurzaam, Ecologisch en Circulair!

DUURZAAM
Duurzaam betekent voor De Groene Breker niet alleen zonnepanelen op het dak, waarvan je er standaard een viertal hebt. Het betekent ook een goede isolatie (RC van 8 of hoger); bestaande uit onder meer triple beglazing en brandwerend cellulose isolatie. Cellulose, dat is een pulp van krantenpapier.

Zo zie je maar weer dat het oude nieuws nog ergens goed voor is. Geschiedenis isoleert als een malle!

ECOLOGISCH
Een bedrijfsunit van de Groene Breker wordt gebouwd met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. De gevelbekleding is gemaakt van hout voor een duurzame en warme uitstraling. Op de daken ligt een sedumdak, niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor koeling en dus een prettig binnenklimaat.

Dag grauwe dakbedekking, hallo fris groen!

CIRCULAIR
Veel van de gebruikte materialen in De Groene Breker kunnen worden hergebruikt of zijn al hergebruikt. De cellulose isolatie was eerst krantenpapier, van houtafval worden ESB platen gemaakt, en de kunststofkozijnen hebben een keurmerk zodat ze gerecycled kunnen worden.

Zo is de cirkel weer rond!

OPLEVERINGSNIVEAU
Standaard zijn de units zeer goed afgewerkt, en zijn o.a. voorzien van:
- elektrische overheaddeur
- triple beglazing
- lucht/luchtwarmtepomp (airco) voor verwarming en koeling
- 4 zonnepanelen per unit toegewezen
- brandhaspel
- vaste trap
- brievenbus
- WTW-ventilatie met co2 meter

Parkeren doe je ook ruim bij De Groene Breker. Elke bedrijfsunit heeft minimaal 2 parkeerplaatsen. En er blijven voldoende algemene parkeerplaatsen over.

De units hebben een BVO grootte van 120m2 tot 240 m2 met een inpandig vrije hoogte op de begane grond van 3,5 meter hoog en de eerste verdieping van 2,7 meter hoog. De units zijn flexibel naar eigen wens in te delen. Gebruiken als showroom, kantoor, opslag of werkplaats?
Of een combinatie ervan? Veel is mogelijk.

LOCATIE EN NATUUR
De Groene Breker wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Breekland in Oudkarspel. Het bedrijventerrein is ruim van opzet met aandacht voor groen, water, mooie wandelpaden en met prachtige uitzichten op de landerijen. De Groene Breker is omgeven door grote hoeveelheid bossages op eigen terrein. De natuur naast de deur!

Met het veilig ondernemen keurmerk is dit een van de veiligste bedrijventerreinen van Nederland.
Langedijk, Alkmaar en Heerhugowaard liggen op korte afstand met snelle aanrijdroutes richting Hoorn (A7) en Amsterdam (A9).

KOOPSOM EN EXTRA FISCALE AFTREKPOST
De prijzen van een unit van De Groene Breker beginnen bij € 127.500,- V.O.N. excl. BTW.
Daar komt bij dat door de GPR Gebouw certificering De Groene Breker op basis van de huidige (fiscale) regelgeving in aanmerking komt voor de Milieu Investeringsaftrek.
Hierdoor heb je – als ondernemer - een extra fiscale aftrekpost die je van je winst af kan trekken. Wij informeren je graag wat dit concreet voor jou als voordeel oplevert. Zo is de natuur pas echt winst voor je bedrijf!

PROCESVERLOOP
Zodra er 75% van de units is verkocht zal de bouw starten. We streven ernaar om de bouw te starten medio vierde kwartaal 2021. Indien voor 1 oktober 2021 minder dan 75% van de units is verkocht, behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor om de contracten eenzijdig en zonder verdere gevolgen te ontbinden. Een (aspirant) koper heeft de mogelijkheid meerdere units van De Groene Breker te kopen. De ontwikkelaar kan de gesloten koop-/aannemingsovereenkomst tevens zonder verdere gevolgen ontbinden wanneer geen definitieve bouwvergunning wordt afgegeven door de gemeente.

INTERESSE
Ben je geïnteresseerd? Is je nieuwsgierigheid gewekt? Wil je erachter komen hoeveel winst de natuur voor jouw bedrijf in petto heeft? Of wil je het gevoel van dit unieke duurzame project alvast virtueel ervaren?
Tijdens een bespreking bij ons op kantoor is er de mogelijkheid om middels een VR bril rondom het gebouw te lopen, op het gebouw te staan en in de units te kijken! Alvast dromen van de mogelijkheden van de Groene Breker met jouw persoonlijke VR beleving!

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 127.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²
Bedrijfshal oppervlak
120 m²
Vrije hoogte
3,5 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Oudkarspel, Oudkarspel (Gem. Langedijk)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Groene Breker, Oudkarspel

€ 127.500 v.o.n.