Schuit 20 1724 BD Oudkarspel (Gem. Langedijk)

€ 69.995 v.o.n.

Omschrijving

Op bedrijventerrein Breekland start binnenkort de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw met 18 bedrijfsunits! De vergunning is reeds aangevraagd. De oplevering van de bedrijfsunits zal naar verwachting 4e kwartaal van 2021 plaatsvinden.

Momenteel zijn er nog 3 bedrijfsunits beschikbaar:
-Unit 1: € 89.995,- v.o.n., excl. BTW.
-Unit 18: € 89.995,- v.o.n., excl. BTW.
-Unit 9: € 85.995,- v.o.n., excl. BTW.

Breekland Bedrijven Park is een zeer gunstige vestigingsplaats voor bedrijven. Breekland ligt aan de noordzijde van Langedijk en maakt deel uit van regio Alkmaar, dat ruim 170.000 inwoners telt. Regio Alkmaar ligt op korte afstand van Amsterdam en Haarlem en profiteert daardoor tevens van de bedrijvigheid in de Randstad.

Inhoudsbeschrijving
Units met een oppervlakte van 40 m² BVO op de begane grondvloer. Deze units hebben een hoogte van circa 6 meter en kunnen worden voorzien van een volledige houten verdiepingsvloer. De units zijn duurzaam en degelijk gebouwd en voor de afwerking wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen.

Opleveringsniveau
Diverse extra opties mogelijk zoals: Wateraansluiting, elektra, verdiepingsvloer, internet (glasvezel), eigen parkeerplaats, LED verlichting, gevelreclame, elektrische overheaddeur, buitenverlichting, zonnepanelen. In de projectbrochure vindt u de gehele lijst met extra voorzieningen/installaties.

Koopsom
Vanaf € 69.995,- v.o.n, excl. BTW.

Procesverloop
De realisatie van het project vindt plaats zodra voor 70% van de 18 units een koop
/aannemingsovereenkomst is getekend, of zoveel minder ter beoordeling van de ontwikkelaar van het bedrijfsverzamelgebouw. Een koper kan meerdere units kopen. Het aantal te bouwen units bedraagt 18. Indien voor 1 mei 2021 niet 70% van de 18 units is verkocht, kan de ontwikkelaar de contracten eenzijdig zonder verdere consequenties ontbinden. Verder kan de ontwikkelaar de gesloten koop-/ aannemingsovereenkomsten zonder verdere consequenties ontbinden indien geen definitieve bouwvergunning wordt afgegeven door de gemeente.

Parkeren
Op het omliggende terrein en in de directe omgeving.

Bestemming
Bij de gemeente Langedijk valt het perceel binnen het bestemmingsplan ‘’Bedrijventerreinen in Langedijk’’. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Langedijk.

Bereikbaarheid
Het bedrijvenpark is uitstekend bereikbaar. Vanuit het westen via de A9 en N245, vanuit het noorden via de N504 en vanuit het oosten via de N242. In 2018 is de Westfrisiaweg (N23) gereed gekomen, dat een essentieel onderdeel vormt van de oost-west verbinding van Alkmaar naar Zwolle. Het tracé loopt van Heerhugowaard naar Enkhuizen en sluit bij Hoorn aan op de A7.

Model overeenkomst
Model koopaannemeningsovereenkomst, op verzoek in concept beschikbaar.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg.

BTW
De koopsom is gebaseerd op het feit dat de koper prestaties verricht die volledig of minimaal het in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemde percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op grond van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968. Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen met uw accountant.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 69.995 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
40 m²
Bedrijfshal oppervlak
40 m²
Vrije hoogte
6 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en landelijk gebied

Omgeving

Oudkarspel, Oudkarspel (Gem. Langedijk)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schuit 20

€ 69.995 v.o.n.