John F Kennedylaan 5981 XC Panningen

€ 65.000 v.o.n.

Omschrijving

Na de succesvolle fase 1, wordt op bedrijvenpark J.F. Kennedylaan in Panningen een nieuw bedrijvenverzamelgebouw gerealiseerd. Fase 2 zal bestaan uit 8 representatieve en multifunctionele bedrijfsunits, welke zijn afgestemd op het midden- en kleinbedrijf. De bedrijfsunits zijn voorzien van een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee is het pand een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf.

Het plan omvat bedrijfsunits die variëren in grootte tussen de ca. 52 m² en 600 m² verdeeld over twee bouwlagen. Vrije hoogte ca. 6,50 m en onder de verdiepingsvloer is de vrije hoogte ca. 3,50 m.

De units zijn, tot een bepaald moment (indien gewenst), samen te voegen. De bedrijfsunits worden standaard al bedrijfsklaar opgeleverd en kunnen naar eigen smaak verder worden ingericht. De units worden duurzaam en degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen.

Bij de aankoop van één van deze bedrijfspanden staan uiteraard uw wensen centraal. U koopt een bedrijfspand om daar jaren mee vooruit te kunnen. Wij nemen dan ook de tijd om alle details met u door te spreken om voor u de perfecte werkplek te realiseren.

Beschikbaarheid:

Unit 1: VERKOCHT
Unit 2: VERKOCHT
Unit 3: VERKOCHT
Unit 4: VERKOCHT
Unit 5: VERKOCHT
Unit 6: VERKOCHT
Unit 7: 187.5 M2 begane grond + 90 M2 verdiepingsvloer Totaal BVO: 277.5 M2 PRIJS: 225.000,- excl BTW V.O.N.
Unit 8: 187.5 M2 begane grond + 90 M2 verdiepingsvloer Totaal BVO: 277.5 M2 PRIJS: 250.000,- excl BTW V.O.N.

Voor meer informatie omtrent de prijzen, zie de tabel bij de afbeeldingen.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsunits ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van John F Kennedylaan in Panningen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3 toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging
Het bedrijvenpark J.F. Kennedylaan huisvest kleinschalige hoogwaardige bedrijven in de ambachtelijke, klein-industriële, handels- en/of kantoorsfeer. Ook is consumentgeoriënteerde bedrijvigheid, zoals Gamma, kringloopwinkel Allerhande, diverse autobedrijven, sportscholen en indoor speeltuin Kinderdrôme op het bedrijvenpark gevestigd. Bedrijvenpark Kennedylaan beschikt over een hoogwaardige ruimtelijke kwaliteit in een parkachtige omgeving.
Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Standaard opleverniveau units
Vloeren:
• De beganegrondvloer bestaat uit een glad gevlinderde, gewapende betonvloer, dikte 150 mm. Vloerbelasting 1.500 kg/m2. Onder de vloer wordt een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht.
De betonkwaliteit is vloeistofdicht.
• De verdiepingsvloer bestaat uit verzinkt stalen liggers met vloerpanelen, aan de onderzijde wit gecoat. Draagvermogen 300 kg/m2. De verdiepingsvloer wordt aan de halzijde voorzien van een balustrade. De stalen open steektrap wordt voorzien van verzinkte anti-sliptreden. De trappen zijn 1000 mm breed. De trappen en leuningen zijn gepoedercoat in de kleur Ral 9005 (zwart). Bovenkant afgewerkte verdiepingsvloer bevindt zich op 3.800 mm + Peil.

Constructie, gevels en daken:
• De staalconstructie wordt gespoten in de kleur Ral 7016 (antraciet).
• De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten in de kleur Ral 9002 (gebroken wit). Afgewerkt met een dakisolatie, Rc= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking, voorzien van de nodige hemelwaterafvoeren en spuwers. De inpandige (ongeïsoleerde) hemelwaterafvoeren zijn van kunststof en worden aangesloten op het gemeenteriool. Het dak is berekend op extra belasting voor zonnepanelen.
• De gevels bestaan uit prefab geïsoleerde borstweringspanelen tot 100 mm + Peil en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen, deze worden verticaal gemonteerd. Aan de buitenzijde in de kleur Grijs metallic Ral 9007 en aan de binnenzijde in de kleur Ral 9002 (gebroken wit). De beplating wordt verder voorzien van diverse accentstroken.
• De scheidingswanden bestaan uit cellenbetonwanden, dikte 150 mm, niet nader afgewerkt.

Kozijnen en poorten:
• In de gevels komen aluminium kozijnen in de kleur Ral 9005 (zwart), incl. draai-kiep delen. De loopdeuren zijn voorzien van deurdrangers. De raamkozijnen zijn voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en aluminium ventilatieroosters in kleur.
Al het toe te passen hang- en sluitwerk is van inbraakwerende uitvoering. De toe te passen sloten in de buitendeuren en toegangsdeuren worden minimaal voorzien van SKG** veiligheidssloten.
• De geïsoleerde sectionaalpoorten, zijn elektrisch bediend en aangesloten (voorzien van afstandsbediening), in de kleur Ral 9005 (zwart).
Unit 4 t/m 6 deurafmeting 4.000 x 3.200 mm (bxh)

Installaties:
• De units worden voorzien van een meterkast en bedrijfsklaar opgeleverd.
De kosten van de invoeringen tbv water, elektra en data (internet) en ook de kosten voor de meters en de aansluiting voor water en elektra (3x25A) zijn in de koopsom inbegrepen. De meterkast is voorzien van een standaard groepenkast. In de meterkast is een dubbel wandcontactdoos aanwezig. Krachtstroom behoort tot de mogelijkheden.

• Het pand wordt gasloos gebouwd.
• In de meterkast komt een tapkraan voor water.
• De units worden voorzien van een basis TL-Led-verlichting.
• Per verdieping zijn twee stuks wandcontactdozen voorzien.
• De units zijn voorzien van een Poederblusser.
• De begane grondvloer is standaard voorzien van vloerisolatie. Uw pand kunt u verwarmen door bijvoorbeeld zonnepanelen te combineren met een warmtepomp (door derden te verzorgen).
• Unit 4 t/m 6 zijn voorzien van een aansluitpunt voor een toilet. De aansluitpunten worden afgedopt boven de begane grondvloer.

Reclame:
• Reclamemogelijkheid op de gevels. Hiervoor dient de koper zelf een vergunning van de gemeente te verkrijgen.

Opleverniveau buitenterrein:
• Het buitenterrein wordt afgewerkt met antracietkleurige betonklinkers en gemarkeerde parkeervakken.
• Er komen twee inritten aan de voorzijde van het terrein.
• Het buitenterrein wordt volledig omheind. Zwart gaashekwerk tpv de zijdelingse perceelsgrenzen en een zwart spijlen hekwerk aan de voorzijde. Tpv de inritten komen twee elektrisch bedienbare schuifpoorten (voorzien van afstandsbediening).
• LED-buitenverlichting.

Vereniging van Eigenaren
Omdat de bedrijfsruimten een gemeenschappelijk terrein/dak hebben, is het onderhoud/vervanging hiervan ondergebracht in een VVE. Elke koper van een bedrijfsruimte wordt hier automatisch lid van. Deze VVE heeft slechts één doel en dat is het onderhoud van het terrein/dak collectief regelen. De enige verplichting als lid is de jaarlijkse bijdrage in het onderhoudsfonds te storten. De vereniging van eigenaren kan zelf de vereniging gaan besturen of dit door derden te laten uitvoeren.

Disclaimer
Deze verkoopinformatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door de projectontwikkelaar en andere adviseurs van dit plan. Ondanks bovenstaande geldt er een voorbehoud ten aanzien van wijzigingen die voortvloeien uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven.
De projectontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling van het project wijzigingen aan te brengen, die als noodzakelijk worden beschouwd, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan waarde, kwaliteit, uiterlijk aanzien en bruikbaarheid.
Deze wijzigingen geven geen der partijen het recht tot het verrekenen van meer- of minderkosten.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunits? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van John F Kennedylaan in Panningen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 65.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 79.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
660 m² (in units vanaf 55 m²)
Bedrijfshal oppervlak
660 m²
Vrije hoogte
6,5 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

John F Kennedylaan

€ 65.000 v.o.n.