Industrieterrein Panningen 26 - 26A 5981 NK Panningen

€ 1.150.000 k.k.

Omschrijving

Volumineuze bedrijfsruimte van ca. 3.370 m² omstreeks 1974 gerealiseerd. Het object is gesitueerd op een zeer ruim perceel van totaal circa 12.210 m² met volop bouw- en stallingsmogelijkheden. Verder is het object voorzien van 4 loading-docks en 4 extra overheaddeuren.
Meest recentelijk is het object geëxploiteerd als zijnde meubelfabriek. Het object leent zich ideaal voor logistieke- en productiedoeleinden.

LOCATIE :
Het object is gelegen op Industrieterrein Panningen. Op het terrein zijn diverse grote, internationale bedrijven gevestigd, zoals Bruynzeel, Parthos, WP Haton, Fancom en Unisign. Naast dit gedeelte is een uitbreidingsgebied gerealiseerd. Aan de noordzijde zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals Bakkersland, Broekmans en de Hanssen Group.

BEREIKBAARHEID :
De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is uitstekend door de centrale ligging ten opzichte van Venlo, Eindhoven en Roermond. Ook is het Duitse Ruhrgebied (o.a. Düsseldorf en Keulen) goed bereikbaar.
(vracht-)autoverkeer:
De autosnelwegen A67 en de A73 zijn vanuit deze locatie op korte afstand gelegen. Via de N560 is de op- en afrit van de autosnelweg A67 (Eindhoven / Venlo) binnen 7 autominuten bereikbaar.
Openbaar vervoer:
Busverbindingen richting Horst en Venlo bevinden zich binnen loopafstand.
Luchthavens:
De luchthavens van Eindhoven Airport en Düsseldorf zijn binnen 45 minuten te bereiken.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Begane Grond Bedrijfsruimte ca. 3.370 m²
Totaal ca. 3.370 m²

PARKEREN :
Op eigen terrein zijn ruime parkeermogelijkheden, eventueel additioneel te realiseren.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerreinen”, vastgesteld op 25-06-2013, bestemd als “Bedrijventerrein - 2”, met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4’.

Ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4' zijn uitsluitend bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke zijn opgenomen in milieucategorie 1 t/m 4 van de 'Lijst van bedrijfsactiviteiten' (bijlage 2 bij de planregels), en/of daarmee naar aard, omvang en invloed op de omgeving gelijk te stellen bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten toegestaan;
Deze bestemming zorgt in de praktijk voor een breed pallet aan exploitatiemogelijkheden.

KADASTER :
Het object is kadastraal bekend als:
Gemeente: Helden
Sectie: B
Nummer: 5952 (gedeeltelijk), 5953 en 5940
Groot: ca. 12.210 m²
Kadastrale splitsing van perceel 5952 vindt op een later tijdstip plaats; exacte kavelgrootte blijkt na kadastrale inmeting.

OPLEVERINGSNIVEAU :
Oplevering geschiedt in huidige staat, leeg, vrij van huur en bezemschoon;
Het object beschikt momenteel over een gemeenschappelijke verwarmingsinstallatie met het object aan de overzijde van de openbare weg (huisnummer 17). De koppeling met huisnummer 17 zal worden verbroken en hoort niet bij het verkochte. Van de huidige grote gemeenschappelijke Cv-installatie zullen 4 van de 8 ketels worden verwijderd en niet tot het verkochte behoren.
Het object beschikt momenteel over een gemeenschappelijke sprinklerinstallatie met het object aan de overzijde van de openbare weg (huisnummer 17). De koppeling met huisnummer 17 zal worden verbroken en hoort niet bij het verkochte.
Het object beschikt momenteel over een volledig functionerende elektrische installatie, echter de voeding is afkomstig van de overzijde van de openbare weg (huisnummer 17). Deze voeding zal worden verbroken en hoort niet bij het verkochte.

BODEMGESTELDHEID :
Er is een onderzoeksrapportage voorhanden naar de bodemgesteldheid ter plaatse. Bij verder interesses zal deze inzichtelijk worden gemaakt. Uit de rapportage blijkt dat er geen bodemvreemde stoffen aangetroffen zijn welke belemmeringen kunnen vormen voor gebruik ten behoeve van industriële doeleinden.

AANVAARDING :
In overleg, doch op korte termijn mogelijk

VRAAGPRIJS :
EUR 1.150.000,- k.k.

VOORBEHOUD :
De verkoop van dit object is te allen tijde voorbehouden aan schriftelijke goedkeuring door de directe van eigenaresse.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.150.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
3.370 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.370 m²
Terrein oppervlak
7.000 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
12 m
Perceel
12.210 m²
Uitbreidingsmogelijkheden
5.600 m² (maximale bouwhoogte: 10 m)

Indeling

Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieterrein Panningen 26 - 26A

€ 1.150.000 k.k.