Hoge Eng-Oost 19 - 7 3882 TM Putten

€ 72 /m²/jaar

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een multifunctioneel energieneutraal bedrijfspand aan de Hoge Eng Oost in Putten? Neem dan een kijkje in dit bedrijfspand. Het pand Hoge Eng Oost 19 –7 is gebouwd in 2017 en is gelegen op bedrijventerrein Hoge Eng Oost. Het laat zich uitstekend lenen voor milieu bewuste ondernemingen of de fysieke opslag van goederen voor een website-winkel, de begane grond heeft een oppervlakte van circa 109 m² en de eerste verdieping van circa 56 m².

Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. Het pand is gelegen nabije de provinciale wegen N303, N797 en N798. Deze wegen zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A1 en A28. Ook middels het openbaar is het pand uitstekend bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 350 meter loopafstand.

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het bedrijfspand zijn 2 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hoge Eng-Oost 19.7 in Putten aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen). Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Energielabel A

Het pand heeft een zeer hoge isolatiewaard en is energieneutraal gebouwd. Zodoende heeft het pand een Energielabel A ontvangen.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Alarminstallatie
• Brandmeldinstallatie
• Brandpreventiemiddelen
• Camerabeveiliging met eigen portaal
• Krachtstroom
• Kunststofkozijnen
• LED-Verlichting
• Toiletruimte
• Vloeistofdichte betonvloer
• Vloer- en koelverwarming
• Vloerbelasting circa 6.000 kg/m²
• Vrije hoogte van circa 9,5 m
• Zeer lage energiekosten door uitmuntende isolatie
• Zonnepanelen

Stroom cq verwarming wordt geleverd op basis van de gemiddelde factuurprijs van E-on, Essent en Vattenfall - 5% per eenheid

Huurcondities

Huurprijs: € 72,50 per m² per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar

Servicekosten: € 6,50 per m² per jaar excl. BTW

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Meer informatie?
Bekijk de website: atraciet. nl

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hoge Eng-Oost 19.7 in Putten aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 72 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 6 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
165 m²
Bedrijfshal oppervlak
165 m²
Vrije hoogte
9 m
Draagvermogen
6.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Verspreide huizen Huinen en Halvinkhuizen, Putten

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoge Eng-Oost 19 - 7

€ 72 /m²/jaar