Meerval 30 4941 SK Raamsdonksveer

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Meerval 30-B / 30-F / 30-G / 30-H te Raamsdonksveer | Diverse bedrijfsunits in een bedrijfsverzamelgebouw met oppervlakte van 96 m2 (30-B) en 71,5 m2 (30-F t/m 30-H).

ALGEMEEN
Aan de Meerval 30 wordt dit nieuwe bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met in totaal 10 hoogwaardige bedrijfsruimten die optimaal zijn voor de kleinere bedrijven en zelfstandigen. De Meerval 30-B betreft een bedrijfsunit aan de voorzijde van het gebouw, direct langs de straat. Deze unit heeft een oppervlakte (BVO) van 96,2 m2. De Meerval 30-F, 30-G, 30-H betreffen bedrijfsunits aan de zijkant van het gebouw. Deze units hebben een oppervlakte (BVO) van 71,5 m2. De units zijn voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur, loopdeur, beglazing boven de overheaddeur en een meterkast met de aansluitingen voor elektra, water en data. In de units wordt een elektrische installatie aangebracht. Daarnaast beschikken de units over een afgewerkt toilet. De units zijn voorbereid om eventueel een verdiepingsvloer te realiseren, waardoor u het totale vloeroppervlak kunt verdubbelen naar circa 192 m2 en circa 143 m2.

De bouw is reeds aangevangen en de oplevering wordt het tweede kwartaal 2021 verwacht.

Wilt u als huurder de ruimte verder naar uw wensen afgewerkt hebben, dan is dit in overleg mogelijk.

STERKE PUNTEN
- Betaalbare bedrijfsunits
- Nieuw
- Conform de laatste eisen gebouwd, zowel bouwkundig als qua isolatie
- Netto hoogte van 7,050 meter
- Overheaddeur van 4,5x3,5 meter (hxb) bij unit 30-B, Overheaddeur van 3,5x3,5 meter (hxb) bij unit 30-F t/m 30-H
- Eigen parkeerplaats

OPPERVLAKTEN
- Ca. 96,2 m2 BVO / Ca. 71,5 m2 BVO
- Ca. 92,6 m2 GO / Ca. 68,6 m2 GO
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt op dit moment gerealiseerd en naar verwachting het tweede kwartaal van 2021 opgeleverd. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt voorzien van een gewapende betonnen fundering op prefab betonpalen. De begane grond vloer wordt in het werk gestort en monolithisch afgewerkt. De vloer wordt geïsoleerd uitgevoerd en is berekend op een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De constructie betreft een staalconstructie. De gevels rondom bestaan uit sandwichbeplating, de binnenwanden zullen bestaan uit prefab beton binnenwanden. Het dak bestaat uit vrijdragende geprofileerde stalen dakplaten welke gemonteerd worden op de staalconstructie. Het dak wordt voorzien van isolatie en afgewerkt met 1,5mm dikke PVC dakbedekking. Het dak is berekend op het plaatsen van eventuele zonnepanelen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt standaard opgeleverd inclusief o.a.

- Meterkast met aansluitingen water en elektra
- Standaard elektrische installatie
- Standaard elektra aansluiting 3x25A. tot in de meterkast
- Standaard wateraansluiting 2,5 m3/h tot in de meterkast
- Voorbereiding voorzieningen glasvezel tot in de meterkast
- Mantelbuizen t.b.v. de nutsvoorzieningen
- Afgewerkt toilet
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Loopdeur
- Beglazing

PARKEREN EN TERREIN
De unit 30-B beschikt aan de voorzijde over een tweetal eigen parkeerplaatsen. De units 30-F t/m 30-H beschikken over één eigen parkeerplaats. De toegangsweg betreft een mandelige weg.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente geregeld te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object bevindt zich op industrieterrein “Dombosch”, dit is het industrieterrein van Raamsdonksveer. Het industrieterrein heeft een landelijke ligging en is snel bereikbaar vanaf de Rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder waar de A-27 aansluiting heeft op de rijksweg A-59.

KADASTER
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op het perceel Raamsdonk – K - 2570. Het perceel heeft een totale oppervlakte va. 1.555 m2. De unit is kadastraal bekend als Raamsdonks – K – 5274 – A2.

HUURPRIJS
Huurprijs: € 900,-- per maand, exclusief btw unit 30-B.
Huurprijs: € 600,-- per maand, exclusief btw unit 30-F, 30-G, 30-H.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
96 m²
Bedrijfshal oppervlak
96 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Omgeving

Industrieterrein Dombosch, Raamsdonksveer

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meerval 30

Huurprijs op aanvraag