Forellenweg 7 4941 SJ Raamsdonksveer

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het object is gelegen aan de Forellenweg 7 te Raamsdonksveer. De locatie is gelegen op een goed bereikbare locatie op het industrieterrein van Raamsdonksveer, op korte afstand van de rijkswegen A59 en A27.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Tussen Raamsdonksveer, de Bergsche Maas en de snelweg A27 ligt bedrijventerrein Dombosch. Het terrein bestaat uit twee gedeeltes waarvan Dombosch 2 een zichtlocatie heeft vanaf de A27 en zodoende een directe ontsluiting op de A27 door de op- en afrit Geertruidenberg. Afgelopen jaren zijn de openbare ruimte en de kruispunten van en naar het bedrijventerrein volledig gereconstrueerd. Op het bedrijventerrein is een glasvezelnetwerk aanwezig.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar waarbij de mogelijkheid bestaat meerdere plaatsen in overleg te creëren. Tevens is er parkeergelegenheid beschikbaar op de openbare weg.

OBJECTGEGEVENS

Het object is gebouwd in 2006. Het object is gefundeerd op een onderheide betonfundering, met een gewapende betonnen vloer. De constructie van het pand betreft een staalskeletconstructie. De gevels van het kantoor bestaan uit gemetselde gevels in spouw. De gevels van de bedrijfsruimte bestaat uit een gemetselde borstwering met daarboven stalen gevelpanelen met geïsoleerde binnendoosconstructie. Het dak betreft een stalen dak afgewerkt met kunststof dakbedekking (wit grijs) met een combinatie van PIR40mm dakbedekking. In het dak is er een lichtstraat aangebracht. Tevens bevinden zich nog vier lichtkoepels boven de entree van het kantoor. De hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 7,52m.

Het object bestaat uit een bedrijfsruimte welke beschikt over een overheaddeur. Aan de voorzijde van het gebouw is de entree met kantoorruimte gesitueerd. Deze heeft een representatieve uitstraling met gemetselde gevels.

De entree bevindt zich aan de voorzijde van het pand waar bij binnenkomst de robuuste houten trap in het oog springt. Vanuit de centrale hal toegang tot twee kantoorruimten welke zijn voorzien van systeemplafonds, inbouwverlichting en ICT-bekabeling. Eveneens op de begane grond twee keurig afgewerkte toiletruimtes en een ruimte voor de patchkast t.b.v. ICT.

De bedrijfskantine/vergaderruimte is in de hal ingebouwd. Vanuit hier toegang tot de bedrijfsruimte. In de bedrijfsruimte is tevens een klein magazijn van ca. 10 m² aanwezig, een lichtstraat welke zorgt voor een prettige lichte ruimte, alsmede een trap naar de kantoorruimte op de 1e verdieping. Aan de voorzijde van het kantoor bevindt zich het “directiekantoor”. De cv-installatie voor de kantoorruimte is voorzien op de 1e verdieping.

Het achtergelegen verharde terrein heeft een oppervlak van ca. 400 m² is middels een hekwerk afgesloten en biedt veel mogelijkheden voor buitenopslag en parkeergelegenheid.

Oppervlakte
Het object heeft de volgende oppervlakten:

Begane grond bedrijfsruimte: ca. 185 m² waarvan ca 10 magazijnruimte
Begane grond (entree/toilet/serverruimte): ca. 35 m²
Begane grond kantoorruimten(twee kantoren) : ca. 45 m²
Kantine: ca. 38 m²
Verdieping (directie kantoor) ca. 41 m²
Verdieping (vergaderruimte/ kantoor) ca. 38 m²

Opleveringsniveau
- gas-, water-, elektra- en rioolaansluiting;
- verwarming in kantoorgedeelte;
- airconditioning in kantoorgedeelte;
- verwarming bedrijfshal;
- 1 x overheaddeur;
- 1 x lichtstraat;
- beveiligingscamera’s.

Bestemmingsplan
Binnen het bestemmingsplan “Dombosch” kent het object de bestemming “Enkelbestemming Bedrijventerrein”, een bestemming die ruimte biedt aan bedrijven tot en met de milieucategorie 4.2.

Energielabel
Energielabelklasse C.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 42.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De hoogte van de servicekosten is nader te bepalen.

Beschikbaarheid
Het object is beschikbaar per 1 april 2022.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-4-2022
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
395 m² (in units vanaf 200 m²)
Bedrijfshal oppervlak
200 m²
Terrein oppervlak
400 m²
Kantoor oppervlak
195 m²
Vrije hoogte
6,8 m
Vrije overspanning
10 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
952 m² (in units vanaf 200 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Industrieterrein Dombosch, Raamsdonksveer

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Forellenweg 7

€ 3.500 /mnd