Jan Tinbergenstraat 8 E 2811 DZ Reeuwijk

€ 13.000 /jr

Omschrijving

Op een perfecte locatie gelegen representatief, HOEK bedrijfsruimte op de begane grond en 1e verdieping totaal 143 m² met drie eigen parkeerplaatsen gelegen op het bedrijventerrein “Zoutman”.

Het pand ligt in de nabijheid van de A12 (Den Haag, Rotterdam, Utrecht) en de N11 (Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Leiden), waardoor de bereikbaarheid uitstekend te noemen is)!

INDELING BEDRIJFSRUIMTE

Begane grond
De bedrijfshal is bereikbaar via de loopdeur of via de elektrische overheaddeur. De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 72 m² hoogte van ca. 3.37 meter, meterkast, wastafel, toilet en een vaste trap naar de verdieping.

1e Verdieping
Deze 1e verdieping heeft eveneens een oppervlakte van ca. 72 m², hoogte ca. 2.68 meter. De verdieping is voorzien van een grote kamer aan de voorzijde, ruime kamer aan de achterzijde, keuken en badkamer met douche, wastafel en opstelplaats voor wasmachine en droger. Tevens bevinden op de 1e verdieping een separate toiletruimte en opstelplaats voor Cv- ketel.

BIJZONDERHEDEN

Algemeen:
Representatieve bedrijfs- en kantoorruimte, gelegen in een recent gebouwd bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein 'Zoutman' te Reeuwijk.

Bereikbaarheid:
Het pand ligt in de nabijheid van de A12 (Den Haag, Rotterdam, Utrecht) en de N11 (Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Leiden), waardoor de bereikbaarheid uitstekend te noemen is.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurtermijn:
(meerdere opties bespreekbaar)

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, servicekosten en de (eventueel) wettelijk verschuldigde omzetbelasting vindt maandelijks bij vooruitbetaling plaats.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.

Overig:
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip door tussenkomst van Slingerland Makelaardij B.V.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 13.000 per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
144 m²
Bedrijfshal oppervlak
72 m²
Kantoor oppervlak
72 m²
Perceel
118 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan Tinbergenstraat 8 E

€ 13.000 /jr