Th. van Leeuwensingel 52 2811 BN Reeuwijk

€ 1.100 /mnd

Omschrijving

Representatieve bedrijfs-/kantoorruimte met zeer centrale ligging aan de Th. van Leeuwensingel 52 te Reeuwijk

Indeling:

Begane grond:
De begane grond heeft een oppervlakte van ca 55 m² en is voorzien van overheaddeur. Entree/toegang via loopdeur, hal met meterkast (voorzien van krachtstroom), toiletruimte en wastafel. Bedrijfsruimte of opslagruimte met een vloerbelasting van ca. 1.500 kg/m² en een trapopgang naar de verdieping.

1e verdieping:
Open kantoorverdieping waar aan de voorzijde het keukenblok gesitueerd. De keuken is voorzien van een koel vries combinatie en keramische kookplaat met afzuigkap . De kantoorverdieping is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming en een systeemplafond. Aan de voorzijde kijkt men uit over de A12.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de rand van Reeuwijk en daardoor op enkele autominuten van de rijkswegen A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Rotterdam - Utrecht), alsmede de N11 (Alphen a/d Rijn - Bodegraven - Leiden).

Huurprijs:
€ 1.100,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 2 jaar. In overleg zijn eventueel andere huurtermijnen bespreekbaar.

Zekerheid:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Dupree Makelaars deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.
Aan de samenstelling van deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Dupree Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de inhoud alsmede het gebruik van deze vrijblijvende projectinformatie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Bedrijfshal oppervlak
55 m²
Kantoor oppervlak
55 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Th. van Leeuwensingel 52

€ 1.100 /mnd