Pasteurstraat 10 2811 DX Reeuwijk

€ 23.000 /jr

Omschrijving

Te huur onder architectuur gebouwde nieuwbouw bedrijfsunit welke onlangs is gerealiseerd op bedrijventerrein Zoutman te Reeuwijk. De bedrijfsunit beschikt over een kavel van maar liefst circa 245 m2 (inclusief 2 parkeervakken voor pand no 8)zodat u probleemloos kan laden en lossen op eigen terrein. Tevens beschikt de bedrijfsunit over 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De bedrijfsunit is groot circa. 185 m2, verdeeld over circa 105 m2 op de begane grond en circa 80 m2 op de eerste verdieping.

Huurprijs € 23.000,= per jaar exclusief BTW

Omschrijving
Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd op het bedrijventerrein Zoutman tussen Reeuwijk en Gouda en ligt zeer gunstig vlakbij de afslag van de snelweg A12 waardoor Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam binnen 30 autominuten bereikbaar zijn.
De locatie bevindt zich pal achter de Zoutmansweg en bereikbaar via de nieuwe doorgaande weg tussen de snelweg A12, en het centrum van Gouda en op fietsafstand van het historische Gouda. Op steenworp afstand bevindt zich een aantrekkelijk recreatie- en natuurgebied rondom de Reeuwijkse plassen.

Omschrijving bedrijfsunit
De bouw heeft een klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

De bedrijfsunit is vrij in te delen en heeft op de begane grond een vrije hoogte van ca. 4,70m en op de verdieping een vrije hoogte van ca. 2,85m. In de gevel is een elektrische overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikt de unit over een eigen entreedeur. In de unit is t.b.v. toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd.

Bij oplevering zal de bedrijfsunits zijn voorzien van het navolgende opleveringsniveau:

- Heren- en damestoilet op 1e verdieping;
- Afgewerkte wanden: schilderklaar stucwerk;
- Systeemplafond kantoor, inclusief verlichting;
- De bedrijfsruimte zal zijn voorzien van tl-verlichting;
- Rondom voldoende wandcontactdozen kantoorruimte;
- Combi verwarming / airco;
- Klein pantry / keuken, plaats nader te bepalen;
- Vloerafwerking kantoorruimte.

Oplevering: in overleg.

Bijzonderheden
Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 23.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 21.600 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
185 m²
Bedrijfshal oppervlak
185 m²
Vrije hoogte
4,7 m
Perceel
220 m² (in units vanaf 185 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pasteurstraat 10

€ 23.000 /jr