Hofstede 16 a 5541 SJ Reusel

€ 40.000 /jr

Omschrijving

DUURZAME, MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE MET ENERGIELABEL A OP BEDRIJVENTERREIN ' KLEINE HOEVEN' TE REUSEL GELEGEN

Het object is gelegen op het jonge bedrijventerrein 'Kleine Hoeven' te Reusel. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een diversiteit van bedrijven en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A67 (Venlo-Antwerpen) bevinden zich op 10 autominuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A2(Eindhoven-Amsterdam).

Het object is reeds in aanbouw en beschikt na realisatie over circa 823 m² goed afgewerkte bedrijfsruimte en ruim 119 m² aan kantoorruimte (verdeeld over 2 verdiepingen). De ruimtes zijn logisch ingedeeld en kunnen naar eigen smaak worden afgewerkt. Het object heeft energielabel A en is voorzien van veel gemakken en extra's. Zo zijn er 4 grote elektrische overheaddeuren geplaatst en beschikt het object over 8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De bedrijfshal is op te delen in het voorste deel met kantoor en één of twee achtergelegen hallen. De achterste hallen hebben beide afzonderlijk een oppervlakte van bruto 233 m². Alle delen beschikken over een eigen overheaddeur en kunnen beschikken over eigen meterkasten en sanitaire voorzieningen. Afhankelijk van de huurderswensen in het inrichten hiervan bespreekbaar.

Oppervlakteanalyse
Bedrijfsruimte begane grond: ca. 823 m² (357 m²+ 233 m²+ 233 m²)
Kantoorruimte begane grond: ca. 62 m²
Kantoorruimte 1e verdieping: ca. 57 m²

Uitgangspunt bij de nieuwbouw is dat nadrukkelijk wordt ingezet op een duurzaam en energiezuinig karakter met een moderne en representatieve uitstraling die zowel voor de eindgebruiker als de verhuurder een spreekwoordelijk ‘visitekaartje’ biedt. Het opleveringsniveau kan nog geheel naar wens van de gebruiker in overleg met de verhuurder nader worden gedetailleerd.

Omschrijving
De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van meer dan 7 meter en is volledig vrij van kolommen. Hierdoor is de hal zeer functioneel te gebruiken met een werkbare breedte van bijna 21 meter. De staalconstructie van het pand is zo gedimensioneerd dat het mogelijk is om een kraan baan aan te brengen.

De overheaddeuren hebben allemaal voldoende hoogte zodat er met een vrachtwagen naar binnen gereden kan worden. Hiernaast wordt één van de twee deuren aan de straatzijde extra breed (5,50 meter) voor extra functionaliteit.

Het kantoor is voorzien van een entree, werkruimte, pantry en toilet. Door de grote en hoge ramen komt hier veel licht naar binnen en krijgt het pand een luxe uitstraling. Wanneer er behoefte is aan extra kantoorruimte is het mogelijk een trap naar de etage te maken en hier een extra kantoorverdieping te realiseren.

Parkeren kan op de 8 eigen parkeerplaatsen voor en naast het pand. Medewerkers en bezoekers hoeven hierdoor niet langs de weg te parkeren maar kunnen de auto veilig stallen.

Doordat er voldoende vluchtdeuren zijn opgenomen en het pand rondom geheel te toegankelijk is komt de veiligheid niet in het gedrang. Vluchten in het geval van nood kan altijd over het eigen terrein en beveiliging kan rondom aangebracht en bewaakt worden.

Bijzonderheden
AANVAARDING
De bedrijfshal is in overleg te aanvaarden, naar verwachting zal de oplevering omstreeks december 2020 zijn.

GEBRUIKERSWENSEN
Gezien de hal op dit moment nog in aanbouw is maak dit het mogelijk extra rekening te houden met persoonlijke gebruikerswensen en behoefte. Deze kunnen nog meegenomen worden in de bouwfase.

VOORWAARDEN
Basishuurprijs*: € 40.000,- per jaar exclusief btw
Staat van oplevering: Casco
Borgsom: € 7.500,-
Huurperiode: 5 jaar + 5 jaar
Verlengperiode: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Indexering: Jaarlijks conform opgave CBS

*De basishuurprijs is de huur voor de volledige hal inclusief het kantoor op de begane grond. In direct overleg met de eigenaar is het mogelijk extra installaties, afwerking en voorzieningen toe te voegen en te vergoeden middels de huur. Hetzelfde gaat op voor de tweede kantoorlaag. Het gesprek wordt hierover graag aangegaan.

Kortom: bent u op zoek naar een moderne bedrijfshal en kantoorruimte met hoge energetische waarden op een centrale locatie? Dan is deze ruimte zeer geschikt!
Neem contact op met ons kantoor om samen alle verdere mogelijkheden te bespreken.

BESTEMMINGSPLAN OMSCHRIJVING KLEINE HOEVE REUSEL (tekst van de gemeente Reusel)

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. de uitoefening van industriële, ambachtelijke, groothandelsbedrijven en bedrijven in transport- en distributiesector, voor zover deze bedrijven voorkomen op de
ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf van categorie 3.2' en op basis van de bij deze regels behorende lijst van bedrijfsactiviteiten of daaraan gelijk te stellen
bedrijfsactiviteiten, met in achtneming van het bepaalde onder m;
b. uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning' voor bedrijfswoning;
c. faciliterende dienstverlening;
d. erven;
e. toegangswegen, ontsluitingswegen en in- en uitritten;
f. verkeersvoorzieningen;
g. parkeervoorzieningen;
h. opstelplaatsen voor vrachtwagens;
i. groenvoorzieningen;
j. ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang' mede voor natuur;
k. waterhuishoudkundige voorzieningen;
l. de aanleg, instandhouding en bescherming van de leidingen.

met de daarbij behorende gebouwen en bouwwerken geen gebouwen zijnde.
m. uitgezonderd zijn bedrijven van categorie 1 op basis van de bij deze regels behorende lijst van bedrijfsactiviteiten of daaraan gelijk te stellen bedrijfsactiviteiten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 40.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
942 m² (in units vanaf 233 m²)
Bedrijfshal oppervlak
823 m²
Kantoor oppervlak
119 m²
Vrije hoogte
7,5 m
Vrije overspanning
21 m
Perceel
1.511 m² (in units vanaf 233 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Voorste Heikant en Weijereind, Reusel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hofstede 16 a

€ 40.000 /jr