• Onder bod

Heermanszwet 14 -16 1435 CD Rijsenhout

€ 695.000 k.k.

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING - SLUIT MAANDAG 12 APRIL OM 15.00 UUR
Omdat er meerdere biedingen ontvangen zijn heeft de verkoper besloten iedereen een gelijke kans te geven en het beste bod in te leveren uiterlijk maandag 12 april om 15.00 uur.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Degelijk gebouwde, goed onderhouden semi-bungalow met achtergelegen perceel grond en kas (circa 635 m2) en pakschuur (circa 235 m²). Totale grondoppervlkate 11.385 m² en het geheel heeft de bestemming agrarisch-glastuinbouw met een agrarische bedrijfswoning.

Rijsenhout is een charmant dorp aan de rand van Haarlemmermeer. HEt is er fijn wonen. Met de kenmerkende lintbebouwing langs de ringvaart van het Haarlemmermeer aan de buigtenrand van het dorp, op de dijk. In de polder daarachter een grote varieteit aan huizen in kleinschalie woonwijken en de over het algemeen agrarische bedrijven met hun bijbehorende woonhuizen in de lintbebouwing. Rijsenhout heeft een iklein winkelcentrum etm een prima supermarkt. Voor uitgebreid winkelen liggen Hoofddorp, Nieuw Vennep en Aalsmeer dichtbij. Hoofddorp heeft bovendien veel horecagelegenheden, bioscoop, theaters en natuurlijk het NS-treinstation op slechts een halte van Luchthaven Schiphol en maar een paar haltes van Amsterdam CS.

Bijzonderheden:
Heermanszwet 14 heeft een agrarische bestemming. Het huis mag niet als z.g. 'burgerwoning'worden gekocht maar moet als bedrijfswoning connectie hebben met het agrarische bedrijf erachter.

De kassen zijn leeg, de tafels zijn verwijderd.

WOONHUIS

Begane grond:
Entree/hal, toilet, vide, L-vormige woonkamer met schuifpui naar terras en tuin, woonkeuken, bijkeuken, schuur en binnendoor bereikbare garage. Slaapkamer met badkamer;

1e Verdieping:
Overloop/entresol, drie slaapkamers, badkamer met toilet, douche en wastafel;

Zolder:
Bergzolder.

Wilt u dit object bezichtigen?
IN verband met Covid19/Corona verzoeken wij u om alle digitale m ogelijkheden te bekijken op onze site. Staat het geheel u na bestudering van de informatie nog steeds aan? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Wel hanteren wij speciale regels: We geven geen handen en staan maximaal twee personen tijdens een beizhtiging toe om te kunnen garanderen dat we anderhalve meter afstand tussen iedereen kunnen bewaren. We verzoeken u een mondkapje te dragen en niets in het huis aan te raken. De makelaar zal de deuren voor u openen en reignigt alle deurkrukken na afloop van de bezichtiging. Zo proberen we verspreiding van het virus tegen te gaan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 april 2021
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
1.170 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.170 m²
Terrein oppervlak
1.170 m²
Perceel
11.385 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heermanszwet 14 -16

€ 695.000 k.k.