Diepenhorstlaan 10-12 2288 EW Rijswijk (ZH)

€ 60 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR
Diepenhorstlaan 10-12 te Rijswijk

OBJECTOMSCHRIJVING
Het complex is gebouwd in 1964 en voldoet aan de wensen voor bedrijfsruimte van tegenwoordig. Het bedrijfspand is ingedeeld in verschillende units welke allen voor de verhuur beschikbaar zijn. Deze bedrijfsruimte is toegankelijk via overheaddeuren aan de voorzijde en aan de zijkant.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 4.302 m² v.v.o. als volgt verdeeld:

- Unit A
Begane grond: 490 m²
Verdieping: 490 m²

Totaal: 980 m²

- Unit B
Begane grond: 781 m²
Verdieping: 781 m²

Totaal: 1562 m²

- Kantoor C
Begane grond: 83 m²
Eerste verdieping: 140 m²
Tweede verdieping: 41 m²

Totaal: 364 m²

- Unit D
Begane grond: 348 m²
Verdieping: 348 m²

Totaal: 696 m²

- Unit E
Begane grond: 350 m²
Verdieping: 350 m²

Totaal: 700 m²

Deelverhuur mogelijk vanaf 350 m² v.v.o..

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte wordt gesplitst in units en per unit voorzien van een huisnummer en eigen aansluitingen voor gas, water en licht. Voorts wordt het object leeg en bezemschoon opgeleverd in de huidige staat.

BESTEMMINGSPLAN
‘Plaspoelpolder ’ vastgesteld d.d. 13-05-2014
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Enkelbestemming Bedrijventerrein.'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

OMGEVINGSFACTOREN
Een van de grootste bedrijfs- en kantorenlocatie in de regio Haaglanden is De Plaspoelpolder. De Plaspoelpolder is in 1953 ontwikkeld, daartoe hadden de gemeente Rijswijk en Den Haag het "Industrieschap Plaspoelpolder" opgericht. Ook de bedrijvenlocaties Broekpolder, Hoornwijck en Rijswijk Zuidflank zijn door het Industrieschap ontwikkeld. In de Plaspoelpolder is een aantal grote ondernemingen gevestigd zoals: Het Europees Octrooibureau, Shell Technology Exploration and Production, TUI en pensioenfondsen.

Middelgrote bedrijven zoals; het Rijksbedrijvencentrum met een groot ICT centrum, DAS, HR Groep, Kiwa, Teesing en er zijn installatiebedrijven, bouwadviesbureaus, schoonmaakbedrijven, accountants en belastingadviesbureaus, import en exportbedrijven. Steeds meer kantoor- en bedrijfsgebouwen worden ingericht als bedrijfsverzamelgebouwen voor kleine MKB bedrijfjes en ZZP-ers.

BEREIKBAARHEID
Het object bevindt zich op het kantoren- en bedrijventerrein aan de Plaspoelpolder aan een brede laan. Schuin tegenover het gebouw bevindt zich een halte voor de tram, zodat de afstand tot Den Haag CS en tot Rijswijk CS minimaal is. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is dus uitstekend. Hetzelfde geldt voor de bereikbaarheid met de auto. De snelwegen A4, A12 en A13 liggen op minder dan 500 meter van het object.

PARKEREN
Op eigen terrein is het mogelijk auto's te parkeren. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

HUURPRIJS
Bedrijfsruimte begane grond:
€ 60,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Bedrijfsruimte verdieping:
€ 20,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Kantooruimte:
€ 75,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Q1 2021.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 60 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakten

Oppervlakte
4.302 m² (in units vanaf 350 m²)
Bedrijfshal oppervlak
4.302 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Diepenhorstlaan 10-12

€ 60 /m²/jaar