Frijdastraat 17 -19 2288 EX Rijswijk (ZH)

€ 235.000 /jr

Omschrijving

Adres: Frijdastraat 17-19, 2288 EX te Rijswijk (Plaspoelpolder)

TE HUUR: BEDRIJFSRUIMTE (ca. 2.282m²) MET KANTOOR (ca. 605m²) IN EEN UNIEK MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSGEBOUW (BOUWJAAR 2011/2012) MET BUITENTERREIN EN GROOT PARKEERDEK OP DAK

Algemeen:
Op een uitstekende bedrijfs- en kantorenlocatie in de Rijswijkse Plaspoelpolder gelegen zo te betrekken bedrijfsruimte met met kantoor, buitenterrein en groot parkeerdek.

Deze zeer gunstig gelegen multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor beschikt over een bedrijfshal (vrije hoogte ca. 6 meter) van totaal ca. 1.908m², entresol vloeren ca. 373m². De bedrijfshal is verdeeld over diverse compartimenten en is uitstekend geschikt voor diverse opslag- en productie doeleinden en beschikt over diverse overheaddeuren. Aan de voorzijde is de kantoorruimte/kantine op de begane grond en het kantoor op de 1e verdieping (totaal ca. 605m²) nog voor verhuur beschikbaar. Het kantoor beschikt over een zeer uitgebreid, turn-key opleveringsniveau en is o.a. voorzien van een grote bedrijfskantine met uitgebreide keukeninstallatie. Via een hellingbaan is het op het dak gelegen parkeerterrein van ca. 1.600m² bereikbaar. Op het parkeerdek is thans nog voldoende ruimte voor ca. 20 auto's. aan de zijkant op de begane grond beschikt de bedrijfsruimte over een buitenterrein van ca. 700m².

Het kantoor op de 2e verdieping alsmede ca. 10 parkeerplaatsen op het parkeerdek is in gebruik bij de HR Groep.

Locatie/bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein "De Plaspoelpolder" ligt direct aan de rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag) en sluit via het verkeersplein Ypenburg en het Prins Clausplein perfect aan op het Rijkswegennet waardoor er goede en snelle verbindingen zijn gewaarborgd met Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Tevens is het centrum van Den Haag goed bereikbaar met het eigen vervoer en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op loopafstand van NS Station Rijswijk (circa 5 tot maximaal 10 minuten lopen) met directe verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam.

Vloeroppervlak:
BEDRIJFSRUIMTE:
Bedrijfshal: ca. 1.908m²
Entresol: ca. 373m²
Totaal: ca. 2.281m²

KANTOOR:
begane grond: ca. 265m²
1e verdieping: ca. 340m²
2e verdieping: VERHUURD
Totaal: ca. 605m²

BUITENTERREIN:
Totaal ca. 700m²

Parkeren:
Uitstekende parkeervoorzieningen. Het object beschikt over een parkeerdek van ca. 1.600m² op het dak met nog ca. 20 parkeerplaatsen beschikbaar. Verder voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg (gratis).

Opleveringsniveau:
Bedrijfshal o.a. voorzien van:
- vrije hoogte; ca. 6 meter;
- vloerbelasting: ca. 2.000kg/m²;
- mechanische ventilatie;
- diverse airco-units;
- diverse overheaddeuren;
- verlichtingsarmaturen;

Het kantoor beschikt over een uitgebreid voorzieningenniveau en is o.a. voorzien van:
- centrale entree met lift en trappenhuis;
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- intercominstallatie;
- pantry per verdieping;
- bedrijfskantine met uitgebreide keukeninstallatie;
- diverse toiletgroepen en kleedruimte met douche;
- C.v.- installatie;
- diverse airco-split units;
- te openen ramen;
- kabelgoten.

Huurprijs:
€ 235.000,-- per jaar te vermeerderen met Btw.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Plaspoelpolder 2e herziening" beschikt het object over de bestemming "Bedrijventerrein".
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten onder de categorieën 1 t/m 3.2 met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en met uitzondering van zelfstandige kantoren, tenzij in sub c t/m n anders is bepaald;
b. bestaande bedrijfswoningen, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning' één bedrijfswoning is toegestaan; detailhandel in personenauto's.

Huurperiode:
In overleg.

Servicekosten:
In nader overleg vast te stellen t.b.v. het verbruik van gas, water en elektriciteit en onderhoud installaties.

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

BTW status:
Verhuurder wenst te opteren voor Btw belaste verhuur. Indien huurder niet kan opteren voor Btw belaste huur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Bankgarantie/waarborgsom:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van tenminste 3 maanden huurverplichting inclusief servicekosten.

Overige condities:
Conform de NVM-huurovereenkomst (model ROZ)

Courtage:
Indien door de bemiddeling van Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 235.000 per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
2.886 m² (in units vanaf 2.281 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.281 m²
Terrein oppervlak
700 m²
Kantoor oppervlak
605 m²
Vrije hoogte
6 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, betonvloer, heater, krachtstroom, lichtstraten, overheaddeuren, pantry, toilet, airconditioning, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
20 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Frijdastraat 17 -19

€ 235.000 /jr