Frijdastraat 17 -19 2288 EX Rijswijk (ZH)

€ 7.950 /mnd

Omschrijving

Adres: Frijdastraat 17-19, 2288 EX te Rijswijk (Plaspoelpolder)

TE HUUR: BEDRIJFSRUIMTE (ca. 1.274m²) GELEGEN IN EEN UNIEK MULTIFUNCTIONEEL MODERN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW (BOUWJAAR 2011/2012)

Algemeen:
Op een uitstekende bedrijfs- en kantorenlocatie in de Rijswijkse Plaspoelpolder gelegen zo te betrekken bedrijfsruimte van totaal ca. 1.274m² (inclusief betonnen entresol-/verdiepingsvloer van ca. 230m²) met grotendeels een vrije hoogte van ca. 6 meter. De bedrijfsruimte maakt deel uit van een groter bedrijfsverzamelgebouw waar thans deze bedrijfsruimte voor verhuur beschikbaar is. De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en is bereikbaar via een overheaddeur aan de voorzijde (Frijdastraat) alsmede toegangsdeur via de gemeenschappelijke entree van het bedrijfsgebouw.

Het naastgelegen buitenterrein, de achtergelegen bedrijfsruimte en op de verdiepingen gelegen kantoren zijn reeds verhuurd en in gebruik bij andere ondernemingen en niet voor verhuur beschikbaar. Op het parkeerdek op het dak zijn nog 4 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

Locatie/bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein "De Plaspoelpolder" ligt direct aan de rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag) en sluit via het verkeersplein Ypenburg en het Prins Clausplein perfect aan op het Rijkswegennet waardoor er goede en snelle verbindingen zijn gewaarborgd met Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Tevens is het centrum van Den Haag goed bereikbaar met het eigen vervoer en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op loopafstand van NS Station Rijswijk (circa 5 tot maximaal 10 minuten lopen) met directe verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam.

Vloeroppervlak:
Bedrijfshal: ca. 1.044 m²
Entresol/verdiepingsvloer (betonnen vloer): ca. 230 m²
Totaal: ca. 1.274 m²

Parkeren:
Uitstekende parkeervoorzieningen. Het object beschikt over een parkeerdek op het dak met nog ca. 4 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. Verder voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg (gratis).

Opleveringsniveau:
Bedrijfshal is o.a. voorzien van:
- vrije hoogte; ca. 6 meter;
- vloerbelasting: ca. 2.000kg/m²;
- overheaddeur;
- verlichtingsarmaturen;
- goederenlift;
- moderne toiletgroep (gemeenschappelijk).

Huurprijs:
€ 7.950,-- per maand excl. Btw.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Plaspoelpolder 2e herziening" beschikt het object over de bestemming "Bedrijventerrein".
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten onder de categorieën 1 t/m 3.2 met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en met uitzondering van zelfstandige kantoren, tenzij in sub c t/m n anders is bepaald;
GEEN GARAGEBEDRIJVEN

Huurperiode:
In overleg.

Servicekosten:
In nader overleg vast te stellen t.b.v. het verbruik van gas, water en elektriciteit en onderhoud installaties.

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

BTW status:
Verhuurder wenst te opteren voor Btw belaste verhuur. Indien huurder niet kan opteren voor Btw belaste huur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Bankgarantie:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van tenminste 3 maanden huurverplichting inclusief servicekosten.

Overige condities:
Conform de NVM-huurovereenkomst (model ROZ)

Courtage:
Indien door de bemiddeling van Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 7.950 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
1.274 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.274 m²
Vrije hoogte
6 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, betonvloer, heater, krachtstroom, lichtstraten en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Frijdastraat 17 -19

€ 7.950 /mnd