Albert Einsteinweg 16 a 6045 GX Roermond

€ 1.875 /mnd

Omschrijving

Representatieve, hoogwaardig gebouwd én optimaal geïsoleerde bedrijfsruimte (bouwjaar 2002) met o.a. een bedrijfshal (2e/achterste gedeelte van het pand), inpandige kantoorruimte met aansluiting toilet, alsmede een buitenterrein/achterterrein met eigen parkeergelegenheid. Gelegen op het representatieve bedrijventerrein Roerstreek-Zuid, met een uitstekende bereikbaarheid via diverse uitvalswegen, waaronder de A73 en via de N280 naar Duitsland (BAB52).

Indeling:

Begane grond:
Riante bedrijfsruimte op de begane grond (ca. 500 m2: BVO 509 m² / VVO : 494m2) met met elektrische sectionaal poort (poort ca. 4.48 breed en ca. 4.50 hoog), alsmede een loopdeur. Tevens een inpandige (kantoor)ruimte middels tussenwanden in voorbereiding (tevens makkelijk te verwijderen indien gewenst) met aansluiting toilet en mogelijkheid kitchenette. In overleg kan dit verder afgewerkt worden.

Exterieur:
Omheind en afgesloten voor- , zij- en achterterrein met eigen parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
Dit object is hoogwaardig gebouwd in 2002 en optimaal geïsoleerd. Het totale pand bestaat uit 2 delen waarvan het achterste gedeelte, nummer 16a te huur wordt aangeboden (het voorste gedeelte, nummer 16, is reeds verhuurd). Het geheel is goed afgewerkt en instapklaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de achterzijde en is er verder een alarmsysteem aanwezig met buitencamera's. Tevens een gasaansluiting, elektra, water, riool, telefoon, internet.

Het object is voor diverse doeleinden geschikt, o.a. voor bedrijven die vallen binnen de milieucategorie 2-4, afhankelijk van de locatie op het terrein. Vrijstelling tot categorie 5 is eventueel mogelijk. Te denken valt bijv. aan bedrijven in de logistieke sector, distributie & transport, maar ook groothandels- en productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en opslag behoren tot de mogelijkheden.

Ligging:
Gelegen in een recent gerealiseerde uitbreiding van bedrijventerrein Roerstreek Zuid. Het geheel is gelegen op een zeer gunstige en centrale locatie op korte afstand van het centrum en de A73. Ideaal voor de ondernemer, ZZP-er of voor de particulier! Onder andere UPS, Transcargo en Aldi Distributiecenter Zuid Nederland kozen óók voor een bedrijfslocatie op Roerstreek-Zuid! Het terrein is perfect ontsloten naar het (internationale) snelwegennet. De A73 maar ook de A2 zijn goed bereikbaar evenals de Duitse grensregio en het Ruhrgebied, welke via de N280 en de BAB52 te bereiken zijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.875 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.995 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m²
Bedrijfshal oppervlak
460 m²
Terrein oppervlak
400 m²
Kantoor oppervlak
40 m²
Perceel
1.120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 parkeerplaatsen (20 overdekt, 10 niet-overdekt)

NVM makelaar

Homevision Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0475 327440

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Albert Einsteinweg 16 a

€ 1.875 /mnd