Doctor Philipslaan 37 6042 CT Roermond

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

Tijdelijk opslagruimte nodig? Of zoek je ruimte om te starten met jouw bedrijf en is jouw budget beperkt?

Doctor Philipslaan 37 heeft één grote ruimte van ruim 374m2 en diverse kleinere ruimtes met een totaal oppervlakte van ruim 124m2. Dit maakt het gebouw ook ideaal voor een bedrijf dat meerdere opslagruimtes nodig heeft.

Het voormalige kegelpaleis maakt in de nabije toekomst onderdeel uit van de gebiedstransformatie van de omgeving van het voormalige Philipsterrein. Maar dit zal waarschijnlijk nog een paar jaar op zich laten wachten. Daarom staat de bedrijfsruimte nu tijdelijk te huur. De duur van de huurovereenkomst is flexibel en bespreekbaar. Dus of je nu een plek zoekt om hier voor een jaar lang opslag te hebben voor jouw webshop of jouw eerste onderneming wilt starten én niet direct een dure en langdurig huurovereenkomst wilt aangaan? Het is bespreekbaar en Doctor Philipslaan 37 kan een mooie tijdelijke oplossing zijn voor jouw huisvesting.

_DE INDELING EN AFWERKING_
Entree
Een kleine entree met openslaande glazen deuren zijn de toegang tot de voormalige kegelruimte. De entree is netjes betegeld en aan de voorkant voorzien van een rolluik.

Bedrijfsruimte (374m2)
Bij binnenkomst in de bedrijfsruimte vallen direct de oude stalen spanten op. Een heerlijk rauw uiterlijk waar je eigenlijk heel veel soorten bedrijvigheid in kunt voorstellen. De kegelbanen zijn verwijderd en in de vloer zijn nog enkele sleuven zichtbaar die vroeger er voor zorgden dat de ballen bij de speler terugkwamen na een worp. Geen moeilijke klus om deze sleuven af te smeren denken wij bij MKLRS. De bedrijfsruimte is ruim 33 meter diep en heeft een breedte van bijna 13 meter. De bedrijfsruimte is ook vanuit het zijterrein bereikbaar. Vroeger zat hier een rolpoort, nu is er een deur naar het zijterrein. De rolpoort kun je er natuurlijk weer in aanbrengen.

Bij de entree is ook de meterkast gesitueerd. Hier komt gas, water en elektra binnen. Je kunt vanuit hier die voorziening doorleiden naar waar jij wilt in het gebouw.

Keuken
Hier werden vroeger de buffeten voorbereid. Maar dit is wellicht ook een goede opslagruimte voor materialen? Aan de achterkant ligt ook nog een afsluitbare kleinere opslagruimte.

Berging en zij-ingang
Er is een tweede entree die gebruikt werd als leveranciers- en personeelsingang. Hier heb je ook een voordeur die uitkomt op de Doctor Philipslaan. Daarom is het ook mogelijk om de berging, voormalige keuken en opslag voor een tweede opslagbedrijf in het gebouw te gebruiken.

C.V.- ruimte
De C.V.- ruimte is bereikbaar vanuit het verharde buitenterrein.

Verhard buitenterrein
Naast het gebouw (aan de zuidwestzijde) ligt een afsluitbaar en geheel omsloten buitenterrein. Hier kun je met een vrachtwagen(tje), bestelbus of auto goed komen. Het buitenterrein kun je zo gebruiken voor het parkeren van voertuigen. Als je dan in de zijgevel van de bedrijfsruimte weer de oorspronkelijke rolpoort aanbrengt, dan kun je zelfs de bedrijfsruimte in rijden met een bestelbus en personenauto. Een vrachtwagentje zal ook nog lukken, een vrachtwagen wordt volgens ons te krap.

_ALLE VOORZIENINGEN OM DE HOEK_
Doctor Philipslaan 37 is gelegen in de woonwijk 't Vrijveld. Dat betekent op steenworp afstand van het centrum van Roermond, het NS-station, het Designer Outlet Center en de meubelboulevard. Dat maakt de ligging van dit bedrijfsgebouw ook zeer geschikt voor een startende ondernemer die alle voorzieningen op korte afstand zoekt.

Doctor Philipslaan 37 is ook heel goed bereikbaar met de auto. De oprit naar de A73 (Maasbracht - Venlo - Nijmegen) en N280 (Roermond - Weert en Roermond - Dusseldorf) liggen op circa 3 tot 5 autominuten afstand. Door de centrale ligging in het wegennet zijn steden als Venlo en Sittard te bereiken in minder dan 20 minuten, Weert en Dusseldorf (ook luchthaven) in 30 minuten en Heerlen en Maastricht in zo’n 35 minuten. Eindhoven ligt op zo’n 40 minuten rijden met de auto.

_MEER INFORMATIE EN BEZICHTIGING_
Wil jij meer informatie of een bezichtiging plannen? Stuur dan gerust een mail, SMS of Whatsapp aan MKLRS. Je kunt 24/7 contact opnemen met ons via het mobiele telefoonnummer en het mailadres van MKLRS. dat hier op de website vermeld wordt. Uiteraard mag je ook altijd even bellen.

_SOCIAL MEDIA_
Wist je dat MKLRS. erg actief is op social media en dat wij social media volop gebruiken om jou te inspireren, informeren en laten zien hoe leuk het is om in de stad Roermond te wonen? MKLRS. is de actiefste makelaar in Roermond in het gebruik van social media. Check 't maar eens op Facebook of Instagram.

_DISCLAIMER_
Alle aangegeven maatvoeringen zijn circamaten. Tijdsindicaties zijn circatijden die afhankelijk zijn van voorgeschreven snelheden en mede worden beïnvloedt door de verkeersdrukte. Deze aanbieding geschiedt geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten

Oppervlakte
506 m²
Bedrijfshal oppervlak
374 m²
Terrein oppervlak
830 m²
Kantoor oppervlak
132 m²
Perceel
830 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Meubelboulevard en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m