Vinkenveld 13 5249 JN Rosmalen

€ 1.650 /mnd

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfspand is gelegen op een perceel van 1.025 m², op de hoek van de Vinkenveld en de Friezenstraat, op bedrijventerrein Kruisstraat te Rosmalen. Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven gevestigd die actief zijn in (groot)handel, distributie en/of lichte assemblage. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie.

Object
De bedrijfshal (135m²) met buitenterrein is momenteel in gebruik als autobedrijf en heeft alle vergunningen daarvoor, maar is uiteraard ook geschikt voor vele andere doeleinden. De bedrijfsruimte is voorzien van een losse wasbak, dames- en herentoilet, kantoorruimte (10m²), en magazijn (7m²). De hoogte bedraagt 3,50m, met een verhoging van 5,00m. Verschillende koepels en een glazen inrijdeur zorgen voor voldoende daglicht. Het buitenterrein bedraagt 425 m², is verhard met bestrating en grind, en is voorzien van een duurzaam afsluitbaar hekwerk.

Opleveringsniveau
- overheaddeur;
- betonvloer voorzien van coating;
- sanitaire voorzieningen;
- heater;
- pantry;
- hekwerk met poort;
- bestrating en grind buiten.

Bestemming
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kruisstraat" en heeft hierin de bestemming ‘Bedrijf‘ met functieaanduiding ‘bedrijven in de categorieën 1 tot en met 3’ alsmede `productie gebonden detailhandel’.
Ontheffing van de gebruiksregels:
- detailhandel in stoffen goederen waarvan de verkoop in winkelcentra niet past in verband met de verstoring van het aldaar gewenste milieu, zoals de verkoop van brand- en explosiegevaarlijke of andere milieubelastende stoffen en goederen;
- detailhandel in auto's, boten, caravans, grove bouwmaterialen en landbouwwerktuigen;
- detailhandel in andere volumineuze artikelen zoals keukens, badkamers, sanitair et cetera, mits daardoor geen onevenredige verstoring plaatsvindt van de structuur van het plaatselijke en/of regionale distributieapparaat of een reeds bestaande verstoring wordt vergroot en in voldoende mate verzekerd is dat geen onevenredige verkeers- en/of parkeeroverlast zal optreden voor de omgeving;
- bedrijven, al dan niet voorkomend in één categorie hoger van de staat van inrichtingen, die naar de aard en de invloed op de omgeving, gelijk te stellen zijn met bedrijven die zijn genoemd de categorieën 1, 2, en 3 van de bij deze voorschriften behorende Staat van Inrichtingen, mits het geen geluidszoneringplichtige inrichtingen betreft en mits geen overlast of hinder wordt veroorzaakt voor de bestaande woningen in de omgeving.
Voor een toelichting op het bestemmingsplan en de voorschriften verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Mike van Riet van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
152 m²
Bedrijfshal oppervlak
142 m²
Terrein oppervlak
425 m²
Kantoor oppervlak
10 m²
Perceel
1.025 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Omgeving

Bedrijventerrein Kruisstraat, Rosmalen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vinkenveld 13

€ 1.650 /mnd