Kievitsven 82 5249 JK Rosmalen

€ 199.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteitseisen.

Omschrijving
Overdekte entree, centrale hal afgewerkt met vloerbedekking. Vanuit centrale hal heeft u toegang tot de toiletgroep, trapopgang, meterkast en de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte heeft een vrije overspanning en een hoogte van 3,25m. Daarnaast kunt u deze bedrijfsruimte bereiken via de overheaddeur (3,50m breed / ca. 2,90m hoog). De vloerbelasting op de begane grond bedraagt ± 1.000 kg/m².

Eerste verdieping
Via een fraaie houten trap bereikt u de 1ste verdieping. Deze royale bedrijfsruimte is in te richten als kantoor of showroom. Doordat er de nodige raampartijen zijn aangebracht is er voldoende daglicht, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. De vloerbelasting op de 1ste verdieping bedraagt ±500 kg/m². Tevens vindt u op deze verdieping een pantrykeukenblok. Het keukenmeubel is uitgevoerd met twee onderkastjes en een ladeblok.

Bijzonderheden
LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “MIDI CENTER” is gelegen op het bedrijventerrein ‘Kruisstraat’ te Rosmalen. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein Kruisstraat is gesitueerd aan de Oostzijde van Rosmalen, nabij de kern Kruisstraat. Dit industrieterrein wordt ontsloten door de N50 en ligt strategisch met goede aansluitingen op de uitvalswegen en rijkswegen A2 en A59. De Vliertwijksestraat staat zelfs direct in verbinding met de A59 (’s-Hertogenbosch - Oss - Nijmegen). Het bedrijventerrein is een gemengd bedrijventerrein.

Het bedrijventerrein wordt het best beveiligde bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch. De komende twee jaar wordt onder meer aan de bestaande beveiliging dubbel cameratoezicht toegevoegd.

OPPERVLAKTE :
Verhuurbaar vloeroppervlakte begane grond 72m² en de 1ste verdieping 111m². Totaal 183m²

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerrein Kruisstraat-Kievitsven. Enkelbestemming: Bedrijf

PARKEREN:
Rondom het gebouw ligt een mandelig perceel waarop parkeerplaatsen zijn gerealiseerd. Tevens kunt u vrij parkeren op de openbare parkeerplaatsen tegenover de bedrijfsruimte.

SERVICEKOSTEN:
€ 1.184,- exlc. btw per jaar voor gezamenlijk onderhoud en verzekering via Beheersvereniging bedrijfsterrein Kievitsven

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 199.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
183 m²
Bedrijfshal oppervlak
72 m²
Kantoor oppervlak
111 m²
Vrije hoogte
3,3 m
Perceel
79 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Kruisstraat, Rosmalen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kievitsven 82

€ 199.000 k.k.