Spuikade 1 3087 BG Rotterdam

€ 2.450 /mnd

Omschrijving

Algemeen:
Representatieve bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op begane grond, op absolute zichtlocatie in het Waalhavengebied. Door de ruime lichtinval is leent deze ruimte zich bij uitstek voor assemblage- en productieactiviteiten. Voldoende vrije parkeermogelijkheden langs de openbare weg. Recentelijk is de volledige buitenzijde gerenoveerd en voorzien van HR++ glas en draai/kiep aluminiumkozijnen met ventilatieroosters.

Adres:
Spuikade 1
3087 BG Rotterdam

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Charlois
Sectie: B
Perceelnummers: 6439 gedeeltelijk

Indeling:
Bedrijfsruimte met kantoorruimte op begane grond Ca. 505 m²

Voorzieningen:
De bedrijfsruimte Spuikade 1 is onder meer voorzien van:

• Afgewerkte wanden
• Betonvloer
• Vrije hoogte ca 3,5 m
• Nuttige vloerbelasting ca. 2.500 kg/m²
• Lichtstraten in dak
• Tl-verlichting
• Verwarming middels indirect gestookte heaters
• Heren toilet + urinoir
• 2 x dames toilet
• Pantry
• Eenvoudig ingebouwde kantoorruimte
• Brandslanghaspel
• Elektrisch bedienbare overheaddeur
• Helling baan naar bedrijfsruimte
• Kantoorruimte in bedrijfsruimte

Servicekosten:
Huurder dient een voorschotbedrag te betalen, zijnde € 250,= per maand te vermeerderen met BTW voor de navolgende leveringen en diensten:

• Warmte levering

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar

Huurbetaling:
Huurbetaling, servicekosten en BTW per maand vooruit te voldoen.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens(2015=100) gepubliceerd door CBS.

Omzetbelasting:
Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Indien Huurder niet (meer) voldoet aan de criteria voor een met BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt
ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door Verhuurder te lijden financiële nadeel door Huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Datum van oplevering:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst wordt opgemaakt conform het Model Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7 : 230 BW door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 met de bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 15/21 tevens gepubliceerd op de website
Verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein Waalhaven is uitstekend gesitueerd en centraal gelegen aan de in- en uitvalswegen. Deze wegen bieden directe aanknopingspunten met het landelijk net van rijkswegen in alle richtingen.

Het bedrijfsterrein Rotterdam-Waalhaven is goed bereikbaar vanaf de zuidelijke ringweg rond Rotterdam, de A15 (Europoort-Rotterdam-Nijmegen). De reistijd tot afslag “Charlois” bedraagt circa 5 minuten. Daarnaast is, via het Maastunneltracé, Rotterdam-Centrum op circa 5 autominuten gelegen. Per openbaar vervoer is het Waalhavengebied met diverse busverbindingen bereikbaar. De bushalte van lijn 76 ligt op 50 m loopafstand.

Parkeren:
Vrij parkeren aan de openbare weg.

Bestemmingsplan:
Volgens opgave van de gemeente Rotterdam is voor deze locatie het bestemmingsplan “Oud Charlois” van toepassing. Dit plan is vastgesteld d.d. 13 maart 2008. (onherroepelijk d.d. 11 december 2008). Het perceel heeft volgens de plankaart de bestemming “Bedrijven III” en is bestemd voor bouwwerken, opslag- en werkterrein ten behoeve van bedrijven welke zijn vermeld in de categorieën 1 t/m 3 van de Lijst van bedrijvenactiviteiten behorende bij de voorschriften van het bestemmingsplan “Oud Charlois”, welke wij u op verzoek kunnen doen toekomen.

Disclaimer Hoogveste
Dit pand wordt aangeboden middels een deeldienst. Voor meer informatie over dit pand verwijzen wij u door naar de beheer/eigenaar. Contactgegevens van de beheerder/eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste/MKBinternetmakelaar.
Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.450 per maand
Servicekosten
€ 250 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
505 m²
Bedrijfshal oppervlak
505 m²
Vrije hoogte
3,5 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spuikade 1

€ 2.450 /mnd