Pottumstraat 20 3088 GP Rotterdam

€ 3.800 /mnd

Omschrijving

DIRECT BESCHIKBAAR: DUBBELE BEDRIJFSRUIMTE VAN TOTAAL CA 500 M² MET 200 M² BUITENTERREIN
Deze praktische ingedeelde bedrijfsruimte is voorzien van 3 overheaddeuren en een STELCON vloer. Momenteel is de ruimte verdeeld in twee hallen van elk 20 m diep en een buitenterrein van 40 x 5 m (zie foto's).

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan schrijft een haven gerelateerd gebruik voor. Denk hierbij aan een transportbedrijf, haven gerelateerde handelsonderneming of maakindustrie, revisiewerkzaamheden, import export etc. Kortom, het moet een connectie hebben met de haven.

INDELING
De ruimte bestaat uit twee nagenoeg identieke ruimtes. De bedrijfshal aan de straatzijde beschikt over een pantry, een gescheiden toiletgroep en een kleine spreekkamer. De tussenmuur mag worden verwijderd (zie foto's met rood kruis) zodat er één grote ruimte van 500 m² ontstaat.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is middels een hek afgesloten. Zowel u als de buurman heeft een strook grond zoals met een rode lijn is aangegeven in de fotopresentatie.

LIGGING
Het bedrijventerrein Waalhaven is eenvoudig te bereiken via de Ring Rotterdam A15 afslag 19 Rotterdam Charlois, havennummer 2260 of via de Maasstunnel vanuit Rotterdam Noord. Bus 68, 668, 69 en 576 rijden over de Waalhaven Zuidzijde.

PARKEREN
Voor de bedrijfsruimte is er ruimte voor 2 auto's (laden en lossen). Tevens is er een buitenterrein van 200 m².

VOORWAARDEN
Huurprijs: € 3.800,- per maand. Er wordt vrij van BTW verhuurd (i.v.m. particulier eigendom)

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: een langere huurtermijn van 5 jaar geniet de voorkeur, korter is bespreekbaar (minimaal 3 jaar)

Zekerheid: huurder dient binnen 1 week na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen ten grootte van 3 maanden huur.

BTW status : het object is particulier eigendom, er zal geen BTW in rekening worden gebracht.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. Een uitgebreide screening vind plaats middels o.a. een businesstoets van de NVM en natrekking KvK en persoonsgegevens.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Pottumstraat 20 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.800 per maand
Aangeboden sinds
20 januari 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m²
Bedrijfshal oppervlak
500 m²
Terrein oppervlak
200 m²
Vrije hoogte
4,3 m
Vrije overspanning
8 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
720 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op 2000 m tot 3000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pottumstraat 20

€ 3.800 /mnd