Mart Stamhof 21 -25 3059 LV Rotterdam

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

De Cockpit is gerealiseerd als een inlay in de geluidswal en is het visitekaartje van bedrijventerrein Nesselande, een nieuw en duurzaam bedrijventerrein van ca. 15 hectare in Rotterdam.
De uitstekende zichtbaarheid vanaf de Rijksweg A20 maakt de Cockpit een unieke zichtlocatie aan één van de belangrijkste uitvalswegen van de regio.

Nog 1 unit te huur:
Nummer 23 B van circa 100 m2 op de 1e verdieping.

Begane grond
De begane grond kent een representatieve entree op de kop van de Mart Stamhof.
De transparante gevel aan de kant van de Mart Stamhof, in combinatie met de bijzondere glasgevel aan de A20 brengt veel daglicht tot diep in het gebouw. De ruimtes bieden prachtig zicht rondom en lenen zich bij uitstek voor gebruik als kantoor, showroom of hoogwaardige atelierruimte.

1e verdieping
De slimme bouwwijze zorgt voor een kolomvrije verdiepingsvloer. De bijzondere architectuur draagt bij aan een inspirerende werkomgeving. Op de verdieping heeft men een prachtig uniek uitzicht op de Rijksweg A20.
De schuin oplopende zijgevels bieden de mogelijkheid om deze zichtbaarheid aan de A20 te benutten door deze in te richten als displays.

Afwerkingsniveau
De units zijn “shell & core” opgeleverd, voorzien van een energiezuinige klimaatinstallatie, sanitair en pantry. Verdere inrichting en afwerking kunnen in overleg worden verzorgd.
Toepassing van hoogwaardige bouwcomponenten zorgt ervoor dat het gebouw zich als geluidsscherm gedraagt en er geen hinderlijk verkeersgeluid in de Cockpit doordringt.

Ligging
Aan de westzijde grenst Nesselande direct aan de Zevenhuizerplas en Zevenkamp. Deze plas is qua omvang verdubbeld en de recreatieve mogelijkheden op en rond de plas zijn aanzienlijk uitgebreid.
Langs de plas ligt een boulevard met strand. Aan de boulevard is het grootstedelijke centrum van Nesselande gerealiseerd: het winkelcentrum met woningen en voorzieningen.
Van noord naar zuid loopt het Rietveldpark. Centraal in dit park bevindt zich het nieuwe metrostation. Het centrum van Rotterdam en het Centraal Station zijn per metro direct vanuit Nesselande bereikbaar.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar dankzij de directe ligging aan de Laan van Magisch Realisme.
Via deze Laan van Magisch Realisme zijn binnen enkele autominuten zowel de oprit Zevenkamp als Nieuwerkerk aan den IJssel op de A20 te bereiken.
Er is bovendien voldoende openbare parkeergelegenheid in de Mart Stamhof, direct voor de Cockpit aanwezig.
De OV halte “De Tochten” (zowel bus als metro) is gelegen op loopafstand. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is hiermee goed te noemen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlak
100 m²

Indeling

Voorzieningen
Topkoeling, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mart Stamhof 21 -25

€ 1.250 /mnd