Dovenetelstraat 32 3053 JD Rotterdam

€ 1.350 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Voor u ligt de verhuur informatie van ‘‘Hof van Zestienhoven’’ gelegen op bedrijventerrein " Schiebroek" te Rotterdam-Schiebroek-Hillegersberg. Deze ontwikkeling bestaat uit 21 bedrijfsunits verdeeld in diverse afmetingen in combinatie met een verdiepingsvloer die geschikt te maken is als kantoorruimte.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers welke naast opslag en/of werkruimte ook nog een kantoorruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, aannemers, designers en ga zo maar door. Door het toepassen van differentiatie in afmetingen is er voor elke MKB ondernemer wel een passende huisvesting te vinden.
Wij adviseren u om te toetsen of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn het vigerende bestemmingsplan.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Hof van Zestienhoven is gelegen nabij het vliegveld Zestienhoven te Rotterdam. Net uit de drukte van de grote stad. De bedrijfsunits zijn onderdeel van het kleinschalig bedrijventerrein Schiebroek. Via de N209 bent u zo op de A12 of op de A13. Of u rijdt makkelijk binnendoor als het zo uitkomt. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is ideaal aan de rand van de stad Rotterdam, door de ligging direct aan de A13 gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers en werknemers vanuit alle windrichtingen. Op loopafstand bevindt zich het Randstadrail station Meijersplein, welke het centrum van Rotterdam en Den Haag direct bereikbaar maakt.

PARKEREN
Naast de bij het object behorende twee eigen parkeerplaats(en) is er ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe nabijheid. Alle bedrijfsruimtes krijgen een rechtstreekse toegang op het gezamenlijke parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Deze huisvesting kenmerkt zich door een hoog afwerkingsniveau. Zo voldoen de units aan de nieuwste normen van het bouwbesluit. Zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsunits zijn van buitengewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Omdat er gebouwd wordt met hoogwaardige materialen zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
De units worden opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- geïsoleerde vloer (begane grond) van gewapend beton;
- maximale belasting (begane grond) 1.500 kg/m2;
- geïsoleerde gevels en daken;
- scheidingswanden van kalkzandsteen;
- geïsoleerde overheaddeur (3m hoog);
- aparte loopdeur;
- aluminium kozijnen;
- gebakken gevelsteen;
- isolerende beglazing HR++;
- meterkast;
- vrije hoogte 5.5 meter;
- milieucategorie tot en met 3.2;
- watervoorziening per unit;
- afgedopte vuilwaterafvoer per unit.

WIJZE VAN OPLEVEREN
De bedrijfsunits worden in casco staat opgeleverd. Een turn-key oplevering naar wens van huurder is bespreekbaar.

VOORZIENINGEN BUITENTERREIN
- verhard buitenterrein;
- groenvoorziening;
- elektrisch afsluitbaar hek;
- verlichting.

METRAGE
De units hebben een oppervlakte van 80 m2 begane grond. In overleg kan er een hele of halve verdiepingsvloer gerealiseerd worden.

HUURPRIJS
€ 1.350,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 30,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar per datum oplevering. Verwachting is Q3 2021.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-10-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
164 m²
Bedrijfshal oppervlak
124 m²
Kantoor oppervlak
40 m²
Perceel
124 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op 1000 m tot 1500 m en tramknooppunt op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dovenetelstraat 32

€ 1.350 /mnd