Albert Plesmanplein 8 3088 GS Rotterdam

€ 1.175 /mnd

Omschrijving

Een riante bedrijfsruimte van 125 m2 gelegen op het bedrijventerrein “Business Centre Plesmanplein” in Rotterdam Zuid met twee eigen parkeerplaatsen. Het complex dateert uit 2008 (bouwjaar) en is ruim opgezet. De bouw van de bedrijfsruimte is solide.
 
Het bedrijventerrein is gelegen aan de zuidkant van de Waalhaven in Rotterdam Zuid, nabij op- en afrit van de A15.
 
Indeling
Lengte: 12,32m
Breedte: 10,24m
Hoogte: 6,73m
 
Hoogte roldeur: 3,60m
Breedte roldeur: 3,60m (de roldeur is elektrisch bedienbaar)
 
Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Verhuurder plaatst voor aanvang van de huur een eenvoudig keukenblok en toilet, bij binnenkomst direct rechts in de hoek.
 
De bedrijfsruimte wordt in casco staat verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, zoals doch niet uitsluitend de roldeur, verlichting, de brandhaspel, het keukenblok en toilet behoren niet tot het gehuurde en worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld.
 
Verhuurder heeft hiervoor geen onderhoudsverplichting en/of vervangingsverplichting. Huurder dient deze voorzieningen op correcte wijze te gebruiken en onderhouden teneinde deze voorzieningen bij een beëindiging van de huurovereenkomst op te kunnen leveren in de staat waarin deze bij aanvang van de huurovereenkomst door huurder zijn aanvaard.
 
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.175,00 per maand exclusief BTW.
 
Het gehuurde beschikt over een eigen gasmeter, elektrameter en watermeter en huurder vraagt voor eigen rekening leveringscontracten aan voor gas, elektra en water.
 
Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te Den Haag, worden opgemaakt.
 
Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.
 
Toestemming Havenbedrijf Rotterdam N.V.
Voor (ver)huur van onderhavige bedrijfsruimte geldt dat door verhuurder toestemming moet worden gevraagd aan het Havenbedrijf Rotterdam N.V. Dit traject duurt circa 3 weken. Kandidaat-huurder stemt ermee in mee te werken aan het aanvragen van deze toestemming en stemt ermee in dat hierbij door verhuurder de nodige informatie over huurder aan het Havenbedrijf Rotterdam wordt overlegd.
 
Algemeen
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.
 
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..
 
IGLO Vastgoed B.V.
De heer T. Haver
Schiedamsedijk 78a
3011 EM Rotterdam
Telefoon: 010-213 1231

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.175 per maand
Aangeboden sinds
23 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²
Bedrijfshal oppervlak
125 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Albert Plesmanplein 8

€ 1.175 /mnd