Rangeerstraat 47 4431 NL 's-Gravenpolder

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij deze nette en veelzijdige bedrijfsruimte gelegen aan de Rangeerstraat 47 in ’s-Gravenpolder te huur aan. Deze bedrijfsruimte is gelegen op het industrieterrein ´s-Gravenpolder in ’s-Gravenpolder. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de gunstige ligging nabij de belangrijkste verkeersaders van de provincie Zeeland. Daarnaast zijn er op het bedrijventerrein diverse grote- en kleine bedrijven gevestigd die voor de nodige zakelijke kruisbestuiving kunnen zorgen.

Begane grond

Het pand wordt betreden via de entree aan de zijkant van het pand. Via deze entree betreedt u het kantoorgedeelte. De kantoorruimte is representatief en beschikt over voldoende ruimte voor circa twee a drie werkplekken. In de kantoorruimte is een pantry aanwezig. Het overige gedeelte van de begane grond biedt ruimte aan een productie/opslagruimte. Deze ruimte beschikt over een elektrische sectionaaldeur. Deze bedrijfsruimte is daarmee uitermate geschikt voor bedrijven die zo nu en dan een klant willen ontvangen en daarnaast opzoek zijn naar veel ruimte voor opslag en/of een kleinschalige productieruimte. De begane grond meet in totaal circa 110m2.

Verdieping

De verdieping wordt bereikt via een vaste trap bereikt en meet circa 80m2. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als opslagruimte, kleinschalig magazijn of als kantoor.

Overige faciliteiten

Als zonwering zijn electrisch bedienbare screens aangebracht. Daarnaast is een toilet aanwezig.

Bestemming

Door de ligging van de kantoorruimte, het oppervlakte en de indeling van de verschillende ruimtes is deze kantoorruimte voor allerlei doeleinden inzetbaar. Deze ruimte is daarmee interessant voor verschillende activiteiten.
Deze kantoorruimte heeft een bestemming ‘Bedrijf’ met een functieaanduiding tot en met categorie 3.1 in de staat van bedrijfsactiviteiten. Hieronder vallen bedrijfsactiviteiten in velerlei aard.

Informatie huur bedrijfsruimte:

De huursom van deze ruimte bedraagt € 1.250,- exclusief BTW, energievoorzieningen, internet en gebruikerslasten (SABEWA) per maand. De huurtermijn is in onderling overleg af te stemmen. De gunning is uitdrukkelijk voorbehouden aan de verhuurder.

De huurindexatie geschiedt jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Ter zekerheid voor de verhuurder zal bij het aangaan van een huurcontract huurder een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW af moeten geven.
De huurovereenkomst zal het model ROZ betreffen daarin enkele aanpassing vanaf de kant van de verhuurder.

Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Disclaimer

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
190 m²
Bedrijfshal oppervlak
190 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Buitengebied 's-Gravenpolder, 's-Gravenpolder

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rangeerstraat 47

€ 1.250 /mnd