Dijckerhoek 40 2692 GZ 's-Gravenzande

€ 455 /mnd

Omschrijving

Project Dijckerhoek
Het splinternieuwe bedrijventerrein Dijckerhoek werd in 2019 opgeleverd. Het bedrijventerrein heeft een uitstekende geografische ligging tussen Naaldwijk en ’s-Gravenzande nabij nieuwbouwwijk Dijckerwaal en is ruim van opzet met een stijlvol en kleurrijk binnenterrein. Parkeren kan voor de deur!
Het pand is ontworpen door architect Wubben Chan, een architectenbureau dat kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel heeft staan. De unit is stijlvol van opzet, een moderne (duurzame) insteek voor een maximale (klant)beleving.

Te Huur Dijckerhoek 40
Een bedrijfsunit op de verdieping van ca. 48 m2 b.v.o.
Huurprijs: € 455,-, excl. BTW

De unit wordt casco opgeleverd en zijn in overleg met de eigenaar geheel naar eigen wens verder af te werken en in te richten. Compact en hoogwaardig afgewerkt, waardoor uitstekend geschikt voor de kleine ondernemer.

Kenmerken
- Compacte bedrijfsruimte;
- Hoogte ca. 4 meter;
- Elektrische overheaddeur + aparte entreedeur;
- Afmetingen overheaddeur (3200x3300 (BxH);
- Water + Elektra aansluiting (1x16A);
- Betegelde toiletruimte, met afzuiging en verlichting;
- Wasbak en diverse wandcontactdozen;
- Led lamp met schakelaar;
- WCD 230 Volt;
- Oplevering in overleg.

Huurprijs: € 455,- per maand excl. BTW, excl. water en elektra
Bouwjaar: 2019
Oppervlakte: ca. 48 m2 b.v.o.
Oplevering: in overleg

Voorbehoud
Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar.

Voorschot servicekosten
Kosten van gas, water en elektra voor rekening van huurder, voorschotbedrag ad. € 50,- per maand per unit, op basis van nacalculatie het werkelijk gebruik.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurprijsherziening
De huurprijs zal voor het eerst één jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurtermijn
De huurtermijn bedraagt minimaal 36 maanden (drie jaar).

Bankgarantie
Ter grootte van drie maanden huur plus servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21.

Toestemming gemeente Westland
Iedere onderneming dient vooraf schriftelijk toestemming te krijgen van de gemeente Westland, afdeling Bedrijvenloket, alvorens zich te mogen vestigen binnen het Westland.

Disclaimer
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Malkenhorst Makelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Malkenhorst Makelaars
Koningstraat 9
2671 JS Naaldwijk
T 0174 628 628
E
I

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 455 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
48 m²
Bedrijfshal oppervlak
48 m²
Vrije hoogte
4 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Teylingen, 's-Gravenzande

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dijckerhoek 40

€ 455 /mnd