Burgemeester de Grootstraat 22 5374 GE Schaijk

€ 595.000 k.k.

Omschrijving

Zeer royaal, solide gebouwd en goed onderhouden vrijstaand woonhuis met garage annex veranda en zeer royaal bijgebouw van maar liefst 115 m².

Door de aanwezigheid van dit mooi formaat bijgebouw is dit object uitermate geschikt voor de kleine zelfstandige, het houden van een praktijk aan huis, mantelzorg bewoning, stalling van camper/boot/caravan of een heerlijke ruimte voor een hobbyist!

De woning, gesitueerd op een royaal perceel met zeer goede privacy, is gelegen in een rustige ruim opgezette groene woonomgeving, alwaar het heerlijk wonen is.

Door de gunstige ligging van het gezellige dorp Schaijk wordt u niet alleen omringd door een prachtige natuurlijke omgeving, maar woont u ook centraal t.o.v. de voorzieningen en uitvalswegen. Schaijk ligt in de overgang tussen het riviergebied met uitgestrekte polders en prachtige bos- en heidegebieden. Het heeft een goed voorzieningenniveau met een regionale functie. De rijksweg N324 loopt langs het dorp en legt een snelle verbinding naar de snelweg A50, waardoor de bereikbaarheid van steden zoals Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch zeer goed te noemen is.

Inhoud woonhuis: ca. 819 m³
Woonoppervlakte: ca. 220 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 24 m²
Externe bergruimte: ca. 165 m²
Perceeloppervlakte: ca. 1385 m²
Bouwjaar woonhuis: ca. 1978

INDELING:
Souterrain: inpandige en via hellingbaan te bereiken garage/berging.
Begane grond: Hal met meterkast en trapopgang, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, toilet en slaapkamer/kantoor.
1e Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers en een badkamer.
2e Verdieping: Met vaste trap te bereikbare zolder etage met voorzolder met slaapkamer en zolderkamer.

ALGEMEEN:
- Ruime entree, hal met meterkast en trapopgang.
- Royale z-vormige woonkamer, opgedeeld in een eetkamer en zitkamer met leuke zitkuil en gezellige schouw met houtkachel.
- Ruime woonkeuken met een degelijk houten keukenmeubel voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a.: gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De keuken biedt daarnaast ruimte voor het plaatsen van een ontbijttafel.
- Vanuit de keuken heeft u toegang tot een hal met toiletruimte en achterom en opgang tot een kantoor-/werkruimte met berging. Deze ruimte is bijvoorbeeld ook prima te benutten als speelkamer voor de kinderen.
- In het souterrain bevindt zicht vanuit de woning en middels een hellingbaan te bereiken garage/berging met witgoedaansluitingen.
- 1e verdieping, overloop met praktische bergkast en toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer.
- 1e etage voorzien van 4 prima formaat, heerlijk royale slaapkamers.
- Goed onderhouden, ruime badkamer. Badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.
- Via vaste trap te bereiken zeer royale zolderetage met voorzolder met (slaap)kamer en veel bergruimte. De aangrenzende zolderkamer biedt daarnaast nog vele mogelijkheden en alhier is prima een extra slaapkamer te realiseren.
- Fraai aangelegde royale en goed onderhouden tuin rondom de woning. In de tuin bevindt zich een garage annex veranda van ca. 30 m², die gebruikt kan worden als een heerlijke overdekt terras, maar ook prima te benutten is als stalling/berging.
- Naast de inpandige garage en vrijstaande garage/veranda bevindt er zich op het perceel nog een zeer royaal solide gebouwd bijgebouw van ca. 115m² vloeroppervlakte. Dit object uitermate geschikt voor de kleine zelfstandige, het houden van een praktijk aan huis, mantelzorg bewoning, stalling van camper/boot/caravan of een heerlijke ruimte voor een hobbyist. Op de 1e etage boven de werkplaats bevindt zich nog, via een vaste te bereiken, royale bergzolder / magazijn. Aan de voorzijde van het bijgebouw bevindt zich een zeer royaal bestraat voorterrein/parkeerplaats, waardoor het bijgebouw zeer goed bereikbaar is. Het gehele terrein is afsluitbaar middels een elektrische bedienbare poort.
- Woning gelegen nabij de op- en afritten van de snelweg A50 met directe verbindingen naar Nijmegen en Arnhem in noordelijke richting en naar Oss, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven in zuidelijke richting.
- De winkel- school- en sportvoorzieningen zijn goed te noemen en bevinden zich op loopafstand in het cenrtum van Schaijk.
- De uitgestrekte natuurgebieden en zandverstuivingen “Herperduin” en “de Maashorst” zijn op korte afstand gelegen en bieden geweldige recreatieve mogelijkheden.

BESTEMMINGSPLAN REGELS:
Artikel 4 Wonen

4.1 Bestemmingsomschrijving

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

A. wonen in de vorm van vrijstaande en half-vrijstaande woonhuizen en daarbij behorende bouwwerken;
B. activiteiten, genoemd in de 'lijst van rechtstreeks toelaatbare aan huis gebonden activiteiten' met een bedrijfsvloeroppervlakte van niet meer dan 40% van de oppervlakte van hoofdgebouwen, aan- en uitbouwen en bijgebouwen tot een maximum van 45 m2;
C. bijbehorende waterhuishoudkundige voorzieningen, parkeervoorzieningen, paden, erven en tuinen.

4.5 Afwijken van de gebruiksregels

Met een omgevingsvergunning kan worden afgeweken:

A. van het bepaalde in artikel 4.1 ten behoeve van de uitoefening van activiteiten die genoemd worden in de 'lijst van rechtstreeks toelaatbare aan huis gebonden activiteiten' met een grotere bedrijfsvloeroppervlakte of die niet in die lijst genoemd worden, maar naar aard en omvang gelijk te stellen zijn met de in die lijst wel genoemde activiteiten, mits:

1.de woonfunctie als hoofdfunctie, dat wil zeggen voor tenminste 50%, gehandhaafd blijft en het bedrijfsvloeroppervlak nooit meer bedraagt dan 75 m2;
2. geen onevenredige aantasting van de kwaliteit van de woonomgeving plaatsvindt;
3. de activiteit voor wat betreft milieuaspecten kan worden ingeschaald in categorie 1 van de milieuzoneringslijst;
4. een goede verkeersafwikkeling kan worden gewaarborgd en voorzien wordt in de parkeerbehoefte;
5. de activiteit geen sterk publieksaantrekkende werking heeft;
6. de activiteit niet is uitgesloten in de 'lijst van rechtstreeks toelaatbare aan huis gebonden activiteiten';

B. ???????van het bepaalde in artikel 4.1 ten behoeve van groepsmatige activiteiten, mits:
1. de woonfunctie als hoofdfunctie, dat wil zeggen voor tenminste 50%, gehandhaafd blijft en het bedrijfsvloeroppervlak nooit meer bedraagt dan 75 m2;
2. de aard, de groepsgrootte en de frequentie niet leiden tot een onevenredige aantasting van de kwaliteit van de woonomgeving;
3. een goede verkeersafwikkeling kan worden gewaarborgd en voorzien wordt in de parkeerbehoefte;

C. van het verbod tot uitoefening van detailhandel als onderdeel van de uitoefening van een aan huis gebonden activiteit, mits:
1. de detailhandel onderdeel is van de klantgerichte activiteiten ter plaatse;
2. de detailhandel van ondergeschikte aard en een niet-zelfstandig onderdeel is van de totale bedrijfsvoering;

LET OP: VAN DEZE WONING IS EEN UNIEKE WEBSITE BESCHIKBAAR.
DOWNLOAD DE VERKOOPBROCHURE VOOR DE LINK.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000 kosten koper
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
75 m²
Bedrijfshal oppervlak
75 m²
Terrein oppervlak
640 m²
Perceel
1.386 m² (in units vanaf 75 m²)

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer en toilet
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 220 m²) ; bekijk op funda

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester de Grootstraat 22

€ 595.000 k.k.