• Onder bod

Ringersstraat 6 * 3125 BP Schiedam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Ringersstraat 6a, unit 2
Kleinschalige opslagruimte van ca. 24 m2 met gemeenschappelijke sanitaire voorziening, gesitueerd op de hoek van de Algerastraat en de Ringersstraat te Schiedam.

De units beschikken over een gemeenschappelijke entree met loopdeur en een overheaddeur van 3.45 x 3.00 m. (b x h) en zijn zelfstandig afsluitbaar middels elektrische roldeur (2.50x2.50m).
De ruimte, ca. 4.65x5.15m, is uitermate geschikt als opslag- / archiefruimte en als stallingsruimte voor uw aanhanger en/ of motorfiets.

Locatiegegevens
De objecten zijn gelegen in het Noordoostelijk deel van het Schiedamse bedrijventerrein ’s-Gravelandse Polder, welke direct grenst aan het naastgelegen Rotterdams bedrijventerrein Spaanse Polder.

De ’s-Gravelandse Polder beschikt over een eigen op- en afrit van de A20 (ringweg Rotterdam) en aansluiting op A4 (den Haag / Amsterdam).
Op het bedrijventerrein ‘s-Gravelandse Polder zijn naast diverse merkdealers tevens de navolgende bekende bedrijven gevestigd: Sandvik, Gamma, Bidfood, Pilkington, Autofource, Irado en Burger King.

In directe nabijheid van de objecten bevinden zich diverse openbare parkeerplaatsen, waarvan er o.a. 10 direct naast c.q. voor het object zijn gelegen.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in huidige / gerenoveerde staat, inclusief:
- gecoate betonvloer
- elektrische roldeur
- mogelijkheid tot entresol vloer
- led-verlichting
- elektra inclusief
- gemeenschappelijke sanitaire voorziening met voorportaal;

Huurtermijn
Minimale contractperiode van 12 maanden

Oplevering
In overleg, op kort termijn mogelijk.

Voorschot servicekosten
ca. € 41,32 per maand, exclusief BTW.
De eigenaar van het complex coördineert het onderhoud aan technische installaties e.d., huurder voldoet periodiek de servicekosten.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 2 maanden inclusief voorschotten servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voorde juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 41 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Bedrijfshal oppervlak
50 m²
Vrije hoogte
4,5 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie en overheaddeuren

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ringersstraat 6 *

Huurprijs op aanvraag