Edisonweg 1 5482 TJ Schijndel

€ 87.500 /jr

Omschrijving

Locatie
Onderhavig bedrijfsobject is fraai op zicht gelegen op de kop van bedrijventerrein Duin III in Schijndel. De locatie sluit nagenoeg direct aan op de Eerdsebaan (Schijndel-Veghel) en is op circa twee autominuten gelegen van de A50 (Nijmegen-Eindhoven). Dit gedeelte van het bedrijventerrein is de laatste jaren enorm ontwikkeld met fraaie gebouwen en een diversiteit aan bedrijven zoals de Karwei Bouwmarkt, Pelletin Technology Nederland (PTN), Meubiflex Parketvloeren en KGT B.V. De locatie is als zodanig goed te noemen.

Object
Het object bestaat uit een bedrijfshal (circa 1.790 m²) inclusief de direct aangrenzende en vanuit de bedrijfsruimte te bereiken kantine, toiletten, kleed-/wasruimte (totaal circa 140 m²) met een aangebouwde kantoorruimte op de eerste verdieping (circa 250 m²). Indien gewenst is de kantoorruimte verder uit te breiden naar circa 340 m²).

De bedrijfsruimte is thans ingericht als werkplaats/magazijnruimte en is hiervoor onder andere voorzien van betonvloer, zware krachtstroomaansluiting (250 ampère) en persluchtleidingen. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur en heeft een geheel vrije overspanning van 25,6 meter(!) en een vrije hoogte van circa 6 meter en is daardoor ook geschikt voor opslagdoeleinden.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is onder meer voorzien van kantine met keukenopstelling, systeemplafond met verlichtingsarmaturen en bewegingssensoren, airco-units, alarminstallatie, brandmeldinstallatie, dames- en herentoilet, verwarming middels c.v.-ketel voorzien van vloerverwarming en radiatoren, kabelgoten en video/intercom.

De bedrijfsruimte voorziet in een betonvloer op de begane grond, TL-armaturen, vier gasheaters (Mark), alarminstallatie, krachtstroomaansluitingen (3 x 100 ampère), elektrisch bedienbare overheaddeur, brandslanghaspels, persluchtleidingen en dak voorzien van een enkele lichtstraat. Vanuit de bedrijfsruimte zijn de ruime kantine, separate toiletruimte, doucheruimte en was-/kleedruimte te bereiken. In de bedrijfsruimte is tevens een rollend archief aanwezig. De zij- en achtergevel zijn voorzien van ramen waardoor er een prettige werkomgeving is.

Parkeren
Direct voor en naast het pand zijn ruim voldoende (circa 20) parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Meierijstad is het object gelegen in bestemmingsplan "Bedrijventerreinen" en heeft hierin de bestemming "enkelbestemming bedrijventerrein -1' met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2" en is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2 tot en met 4.2 als opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten.

N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 87.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 115.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
2.040 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.790 m²
Kantoor oppervlak
250 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
26 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
D 1,41

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
20 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonweg 1

€ 87.500 /jr