Breinderveldweg 1 6365 CM Schinnen

Prijs n.o.t.k. € 1.650.000 k.k.

Omschrijving

IN THE PICTURE – dat staat de huurder of koper van deze moderne showroom (bouwjaar 2002) inclusief inpandige kantoren, magazijn/opslagruimte, toiletten, kantine, was- en kleedruimten en buiten een riant eigen af te sluiten parkeer(buiten)terrein. Tevens beschik het object over een volledig uitgeruste werkplaats, deze is recentelijk verhuurd. Een en ander is gesitueerd op een ruime kavel, aan de snelweg A76, op een ultieme zichtlocatie. Zien- en gezien worden!

Het object is ruim van opzet, heeft meer dan voldoende werkruimte, beschikt over courante interne faciliteiten en installaties. Alles heeft de tand des tijds goed doorstaan en is constant onderhouden. De ruimte is in principe per direct aanvaardbaar, zittend huurder (tevens verkoper) gaat graag met u het gesprek aan over een ideale datum van oplevering.

De huidige indeling van het object is eenvoudig te wijzigen daar er gebruik is gemaakt van enkele semi-permanente scheidingswanden. In feite rust de gehele constructie op palen en kan uw specifieke ruimtebehoefte ingepast worden. De showroom is verdeeld over twee bouwlagen (beton vloeren), verbonden met een prominente trappartij midden in het object, alsmede een stalen autobrug extern aan het object (auto’s zijn via maaiveld op de eerste verdieping te plaatsen), die eveneens als ware eyecather fungeert. De separaat te benaderen (en eventueel te verhuren) werkplaats is instapklaar, inclusief bruggen, remtestbaan, afzuiging, krachtstroom et cetera.

Aan de zijzijde van het object is klinkerverharding en groenstroken aanwezig. Het buitenterrein is voorzien van Stelcon betonplaten + korrelmix en biedt plaats aan minimaal 60 parkeerplekken. Dit buitenterrein bedraagt ca. 1.350 m².

De opritten van de snelweg liggen vrijwel voor de deur. De buitenring rondom Parkstad Limburg (ca. 250.000 inwoners) is op steenworp afstand gelegen. In zuidelijke richting beschikt het dorp Schinnen over een eigen afrit, binnen enkele seconden leidende tot de voet van het object. Sowieso dient het object als poortfunctie tot het populaire en relatief jonge bedrijventerrein ‘de Breinder’.

BEDRIJFSVERPLAATSING :
Verkoper/verhuurder beëindigt zijn bedrijfsactiviteiten (American Cars Schinnen) niet. Men zoekt een kleiner onderkomen. Het is evenwel mogelijk dat u interesse heeft in onderhavig object en dat verkoper uw bedrijfsobject koopt. Informeer naar de mogelijkheden.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op een absolute en ultieme zichtlocatie van de A76 op het bedrijventerrein "de Breinder" nabij de op- en afrit van de autosnelweg Maastricht / Luik / Amsterdam (A2) met optimale snelwegverbindingen naar Heerlen / Aken (A76), alsmede Antwerpen / Brussel. Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts 10 autominuten verwijderd. Het treinstation van Schinnen is op 5 minuten loopafstand bereikbaar.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Begane Grond - Showroom - ca. 885 m²
Begane Grond - Kantoren - ca. 80 m²
Begane Grond - Werkplaats - ca. 897 m² - VERHUURD
Eerste verdieping - Showroom - ca. 820 m²
Eerste verdieping - Kantoren - ca. 80 m²

Totaal ca. 2.762 m²

PARKEREN :
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. Zowel voor, naast en achter op het buitenterrein. Ook biedt de openbare weg, direct aanpalend aan het object voldoende parkeergelegenheid.

KADASTER :
Gemeente Schinnen, sectie D, nummer 4539 + 4575
Groot 4.387 m²

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Kernen Schinnen”, vastgesteld op 14-03-2013, bestemd als “bedrijventerrein”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten die behoren tot milieucategorie 1, 2, 3.1 en 3.2 zoals die zijn opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten (op aanvraag beschikbaar);
- Kantoren;
- Detailhandel in ter plaatse vervaardigde of bewerkte goederen;
- Perifere- en volumineuze detailhandel, inclusief etalages en showrooms;

Onder perifere en volumineuze detailhandel wordt in dit geval verstaan: detailhandel in producten die qua aard en/of omvang van het aangeboden product niet past binnen binnenstedelijke winkelgebieden, waaronder in elk geval worden verstaan: detailhandel in of in de vorm van woninginrichting groter dan 1.000 m² , keukens en badkamers, inclusief tegels en sanitair, bouwmarkten, auto’s, motoren, boten, caravans, tenten, tuincentra (inclusief dierenverzorgingsartikelen), autoaccessoires, in directe relatie met inbouw, grove bouwmaterialen en landbouwwerktuigen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen en diversen, zoals zonwering, vijvers, zwembaden, tuinhuisjes.

OPLEVERINGSNIVEAU :
- traditionele bouw met staal, steen en heel veel glas;
- gevels bestaan deels uit glaswerk, deels uit geprofileerde stalen gevelbeplating (deels de doorlopende dakbeplating);
- betonnen vloeren, deels voorzien van projecttapijt, deels monolithisch afgewerkt, in de werkplaats vloeistof kerend;
- stalen dakconstructies voorzien van isolerende beplating en een dekking van stalen geprofileerde dakplaten;
- meterkast voorzien van elektra-, gas-, watermeter, krachtstroominstallatie, riolering en telecommunicatie;
- individuele centrale verwarming (combi-ketel), airconditioning in kantoren;
- in kantoren systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, kabelgoten met databekabeling
- keukenblok in de kantine;
- brandslanghaspels;
- inbraakbeveiliging, infrarood detectoren;
- stalen doorrijdbrug aan de buitenzijde object;
- OPTIMALE ZICHTLOCATIE, UITERMATE GESCHIKT VOOR RECLAMEDOELEINDEN.

VRAAGPRIJS :
EUR 1.650.000,- k.k.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs
Nader overeen te komen.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.650.000 kosten koper
Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
2.762 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.602 m²
Terrein oppervlak
1.350 m²
Kantoor oppervlak
160 m²
Perceel
4.387 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
60 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Breinderveldweg 1

Prijs n.o.t.k. € 1.650.000 k.k.